Libnet.ro
UNICEF

05:15

Angajat la casa de marcat, in plina pandemie de coronavirus: Traiesc cu teama ca orice client poate fi infectat

Adevărul Adevărul,
Angajat la casa de marcat, in plina pandemie de coronavirus: Traiesc cu teama ca orice client poate fi infectat

In plina pandemie de coronavirus, casierii scaneaza kilometri de produse si interactioneaza cu mii de clienti zilnic. Ca masuri de protejare a lor, patronii au instalat ecrane transparente intre casieri si clienti, dar riscul contaminarii ramane. continuă pe Adevărul

Cat l-a costat baia de multime pe primarul din Ogrezeni. Edilul s-a pozat cu seniorii comunei in plina pandemie de coronavirus

Primarul comunei Ogrezeni si administratorul public al localitatii din judetul Giurgiu au fost amendati cu cate 2. 000 de lei, dupa ce politistii s-au autosesizat in urma aparitiei unor imagini in care acestia distribuiau pungi cu alimente satenilor, iar pe unii dintre ei i-au imbratisat in fata camerelor foto.

Cum se face trafic cu migranti in plina pandemie de coronavirus. Au un tupeu fantastic

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Craiova si procurorii DIICOT au reusit sa destructureze un grup infractional specializat in traficul de migranti. Patru romani si un bulgar au fost prinsi cand incercau sa duca in Germania doi cetateni turci.

Seful Consiliului Judetean Bihor, amendat dupa ce a fost prins la pescuit in plina pandemie: Nu trebuia sa cedez acestei ispite

Presedintele Consiliul Judetean Bihor, Pasztor Sandor, a fost amendat de Politie cu 5. 000 de lei dupa ce, in plina pandemie de coronavirus, a fost prins la pescuit, alaturi de mai multe persoane, pe un lac de langa Oradea. Pasztor, care este si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, admite ca a gresit si scrie pe Facebook ca nu trebuia sa cedeze acestei ispite.

Romanii se bulucesc in piete la ore de varf, in plina pandemie de coronavirus

Aglomeratie mare si inghesuiala in multe piete din Capitala, in Joia Mare, la o ora de varf, in ciuda restrictiilor impuse in perioada de pandemie.

in plina pandemie de coronavirus, oamenii s-au inghesuit sa ia pachete cu ajutoare, in Jibou

Inghesuiala mare la Salaj, acolo unde oamenii nu au mai respectat restrictiile din perioada pandemiei si s-au inghesuit sa primeasca de la primar pachete cu alimente.

Parlamentul European, avertisment privind statul de drept din Ungaria si Polonia, in plina pandemie de COVID-19

Parlamentul European a aprobat o rezolutie care condamna recentele actiuni ale guvernului maghiar si polonez in contextul pandemiei de coronavirus, pe care le descriu drept total incompatibile cu valorile.

Paine sfintita, impartita pe tarabe la biserici, in plina pandemie de coronavirus (Video)

Imagini neasteptate, surprinse la Baia Mare, chiar in curtea a doua lacase de cult: acolo au fost amplasate tarabe de unde se putea lua Sfintele Pasti, desi este interzis prin Ordonanta Militara.

Bataie pe o strada din Satu Mare in plina pandemie

Bataie in toata regula in plina strada in mijlocul pandemiei. Zeci de persoane au fost implicate intr-un scadal urias langa Spitalul Judetean din Satu Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )