Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum se face trafic cu migranti in plina pandemie de coronavirus. Au un tupeu fantastic

Adevărul Adevărul,
Cum se face trafic cu migranti in plina pandemie de coronavirus. Au un tupeu fantastic

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Craiova si procurorii DIICOT au reusit sa destructureze un grup infractional specializat in traficul de migranti. Patru romani si un bulgar au fost prinsi cand incercau sa duca in Germania doi cetateni turci. continuă pe Adevărul

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus. Recoltarea de plasma in Romania poate incepe in cateva zile

Veste uriasa in plina pandemie de coronavirus venita de la Centrul de Transfuzii din Capitala. Medicii de acolo sunt pregatiti sa ofere colegilor care trateaza bolnavii de coronavirus cel mai eficient remediu. Este vorba despre plasma convalescenta.

Cat l-a costat baia de multime pe primarul din Ogrezeni. Edilul s-a pozat cu seniorii comunei in plina pandemie de coronavirus

Primarul comunei Ogrezeni si administratorul public al localitatii din judetul Giurgiu au fost amendati cu cate 2. 000 de lei, dupa ce politistii s-au autosesizat in urma aparitiei unor imagini in care acestia distribuiau pungi cu alimente satenilor, iar pe unii dintre ei i-au imbratisat in fata camerelor foto.

Companiile carora le-au crescut actiunile in plina pandemie de coronavirus

De cand a fost impusa masura izolarii din cauza infectiei cu coronavirus, actiunile platformei Netflix si actiunile Amazon au atins cele mai inalte cote pe bursa americana.

Actiunile Amazon, la un nou nivel istoric, in plina pandemie de coronavirus. Povestea imperiului construit de catre Jeff Bezos, prezentata in premiera in Romania de B1 TV, duminica, de la ora 16.00

Amazon isi cladeste un imperiu in timpul pandemiei de coronavirus. Actiunile celui mai mare retailer online din lume ating un maxim istoric, majorandu-i considerabil averea lui Jeff Bezos. in acet context, B1.

Fotografia care a emotionat mii de romani in plina pandemie: Pentru astfel de persoane si pentru copii ne mai rabda Dumnezeu!

O fotografie emotionanta cu o batrana la muncile campului, in plina pandemie de coronavirus, a vazut inconjurul internetului, dupa ce un barbat a postat poza pe o retea de socializare.

Semn divin aparut, in plina pandemie, inainte de Pasti, la Manastirea Frasinei

Semn divin in plina pandemie de coronavirus! .

Romanii se bulucesc in piete la ore de varf, in plina pandemie de coronavirus

Aglomeratie mare si inghesuiala in multe piete din Capitala, in Joia Mare, la o ora de varf, in ciuda restrictiilor impuse in perioada de pandemie.

Cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie

Anul acesta Sarbatorile Pascale sunt cu totul diferite fata de cum au fost vreodata. Iata, asadar, cum au petrecut Pastele membrii Caselor Regale, in plina pandemie.

O femeie a iesit sa-si plimbe broasca testoasa pe strada, in plina pandemie de coronavirus

O femeie de 60 de ani a iesit pe strazile din Roma ca sa-si plimbe broasca tesotasa.

Spectacol inedit pe strada, in plina pandemie de coronavirus. Politistii le-au cantat si dansat oamenilor aflati in izolare

Politistii din Panama, imbracati in uniforme si purtand masti si manusi de protectie, le-au cantat oamenilor dintr-un cartier re se afla in carantina din cauza COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3057 seconds )