Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un angajat din regia tehnica de la Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

B1 B1,
Un angajat din regia tehnica de la Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19

Bebe Stanutiu,angajat din regia tehnica al postului de televiziune Realitatea Plus a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Acesta avea 46 de ani si erainternat la Terapie Intensiva, la Institutul. continuă pe B1

Un jurnalist Realitatea Plus a murit de COVID-19

Haralambie Stanutiu,un angajat din regia tehnica a postului de televiziune Realitatea Plus a murit din cauza infectiei cu Covid-19. Din pacate, acesta este primul tribut major platit pandemiei de mass media din Romania.

Realitatea Plus, amendata pentru acuzatii la adresa lui Ontanu

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, marti, Realitatea Plus cu 15. 000 de lei pentr.

CNA: Realitatea Plus, amendata cu 15.000 lei pentru acuzatii fara dovezi la adresa lui Ontanu in campania electorala

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, marti, Realitatea Plus cu 15. 000 de lei pentru unele acuzatii neprobate formulate in campania electorala la adresa unor competitori, lipsind si punctul de vedere al celui acuzat.

CNA a amendat Realitatea Plus cu 15.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat, in sedinta de marti, postul Realitatea Plus cu amenda de 15. 000 de lei pentru incalcari ale prevederilor din Codul audiovizualului in emisiuni electorale din perioada 28 august-17 septembrie.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Dan Barna: Rezultatul arata ca cei care vor scoate pesedismul din tara sunt USR PLUS

Nicusor Dan va obtine o victorie en fanfare la Primaria Capitalei, potrivit sondajului Avangarde. Dan Barna, copresedintele USR PLUS, a transmis un mesaj, imediat dupa comunicarea exit poll-ului. Vedem.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3181 seconds )