Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un angajat al Ministerului Justitiei, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Sediul institutiei este evacuat si urmeaza sa fie decontaminat - UPDATE

Adevărul Adevărul,
Un angajat al Ministerului Justitiei, depistat pozitiv cu noul coronavirus. Sediul institutiei este evacuat si urmeaza sa fie decontaminat - UPDATE

Un angajat al Ministerului Justitiei, care lucreaza la departamentul buget-finante, a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus, in prezent o ancheta epidemiologica fiind in derulare, anunta un comunicat al institutiei. continuă pe Adevărul

Medicul unei echipe cunoscute din Franta s-a sinucis, dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Doctorul echipei Stade de Reims, din Ligue 1, Bernard Gonzalez, s-a sinucis duminica, la varsta de 60 ani. Medicul s-ar fi aflat in carantina la domiciliu alaturi de sotia lui, amandoi fiind diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba testate pozitiv cu noul coronavirus. O sectie si-a restrans drastic activitatea

O sectie a Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-a restrans drastic activitatea dupa ce patru cadre medicale au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

Comandantul portavionului Theodore Roosevelt, demis recent din cauza unei dispute cu superiorii sai, a fost depistat cu noul coronavirus

Capitanul Brett Crozier, indepartat recent din postul de comandant al portavionului nuclear USS Theodor Roosevelt, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

BREAKING |10 bebelusi au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus intr-o maternitate din Timisoara

ALERTA! in maternitatea Odobescu din Timisoara au fost inregistrati 10 bebelusi infectati cu noul Coronavirus. Noua dintre acestia au fost externati, iar unul se afla inca internat.

Caz confirmat cu noul coronavirus in Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a confirmat joi, 9 aprilie, ca un angajat al institutiei a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Alte cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel au fost infectate cu noul coronavirus

Creste numarul cadrelor medicale din Arges infectate cu noul coronavirus. Sapte asistente si infirmiere din Spitalul Municipal din Campulung au fost testate pozitiv pana joi. Tot la Campulung, dar la Spitalul de Pneumoftiziologie a mai fost infectat un cadru medical.

CORONAVIRUS |Un nou focar de infectie in spitale: Asistenta infectata cu noul coronavirus in Tulcea

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in randul personalului medical din judetul Tulcea a afost confirmat joi de catre autoritati. Este vorba despre o asistenta angajata a Spitalului Judetean de Urgenta.

Noua maici de la Manastirea Dragomirna, confirmate cu noul coronavirus

Noua maici de la Manastirea Dragomirna, din judetul Suceava, au fost confirmate cu noul coronavirus si fac tratament la manastire. in urma confirmarii testelor, Directia de Sanatate Publica DSP) Suceava a dispus ca lacasul de cult sa intre in carantina pentru 14 zile, transmite Mediafax.

Protocol specific privind managementul in caz de deces al pacientilor infectati cu noul coronavirus

In cazurile spitalizate pentru care in perioada internarii se confirma diagnosticul de infectie cu noul coronavirus, evolutia fiind urmata de deces, autopsia anatomopatologica a cadavrului pentru a confirmapreciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator teste specifice) nu mai este necesara si este de evitat din cauza riscurilor de transmitere a bolii infectocontagioase - prevede protocolul privind managementul in caz de deces al pacientilor infectati cu noul coronavirus, aprobat prin ordin de ministru si publicat saptamana aceasta in Monitorul Oficial.

GCS: inca 17 persoane infectate cu noul coronavirus au decedat

Inca 17 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza aj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )