Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un angajat al unei cariere de piatra din Cluj a murit dupa ce a cazut de la aproape 100 de metri

Hotnews Hotnews,
 Un angajat al unei cariere de piatra din Cluj a murit dupa ce a cazut de la aproape 100 de metri

Un barbat de 31 de ani din judetul Cluj a murit, marti, dupa ce a cazut de pe o stanca din satul clujean Bologa, de la o inaltime de aproape 100 de metri. Barbatul era angajat al carierei de piatra din localitate si a fost gasit de colegi, care au sunat la 112, fiind inceputa o ancheta in acest caz, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Un angajat al carierei de piatra Bologa din Cluj a murit dupa ce a cazut de la aproape 100 de metri

Un barbat, in varsta de 31 de ani, din judetul Cluj a murit, marti, dupa ce a cazut de pe o stanca din satul Bologa, de la o inaltime de aproape 100 de metri. Barbatul a fost gasit de colegi, acestia.

O adolescenta de 16 ani din Botosani a murit dupa ce a inghitit otrava

O adolescenta de 16 ani din Botosani a murit la doar 16 ani, la finalul saptamanii trecute, dupa ce inghitit substante toxice. in urma efectuarii necropsiei, medicii au descoperit ca plamanii si.

Imagini de groaza dintr-un spital din Cluj: Copiii bolnavi de TBC, tratati printre mucegai si bacterii (VIDEO)

Imagini de groaza intr-un spital din Cluj-Napoca. Copiii bolnavi de TBC sunt tratati intr-o cladire plina de mucegai si bacterii in timp ce subsolul cladirii este inundat la fiecare ploaie mai.

Elena Udrea, din nou mama dupa ce va naste gemeni?

Elena Udrea este insarcinata cu gemeni, dupa ce a urmat tratamente de fertilizare in vitro, iar iubitul ei spune ca este posibil sa mai urmeze alti copii dupa aceasta nastere. Iata ce declara.

Rusia: Cinci persoane au murit dupa ce un tanar a inceput sa impuste oamenii care plecau de la o biserica din republica Daghestan

Cinci persoane au murit, iar cel putin alte cinci au fost ranite dupa ce un barbat a inceput sa traga asupra unor oameni care plecau de la biserica, duminica, in orasul rusesc Kizlyar, din republica Daghestan, republica majoritar musulmana, relateaza Reuters.

Subiectele zilei:In sanatate coruptia ucide la propriu! Masinile nu pot circula fara ITP, dar in spitale avem aparatura fara aviz de functionare;Romanca din Anglia, socata dupa o vizita acasa: Am platit la hipermarket mai mult decat in Londra. Cum rezist

Alte doua Romanii. Ieri, in fata Palatului Cotroceni, am vazut doua Romanii: Romaniile oamenilor care nu vor nici sanse, nici supravietuire, vor doar sa strige unii la altii si impreuna la cladiri goale. Cine sunt oamenii din spatele Tel Drum si rolul lui Liviu Dragnea. Majoritatea celor care incheie contracte cu societatea din Alexandria sunt social-democrati, apropiati ai lui Liviu Dragnea.

Despescu, demis din functia IGPR, dupa scandalul politistului acuzat de pedofilie: Raportul Corpului de Control al ministrului de Interne prezinta date nereale si informatii incomplete

Fostul sef al IGPR, chestorul Bogdan Despescu, sustine ca evenimentul din 5 ianuarie, in urma caruia un politist de la Rutiera este cercetat pentru pedofilie, a fost un veritabil pretext pentru demiterea sa din functie si ca raportul Corpului de Control al ministrului de Interne prezinta date nereale si informatii incomplete, de natura a induce in eroare opinia publica, cu scopul provocarii oprobriului societatii impotriva sa, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )