Libnet.ro
UNICEF

06:15

Angajata a Spitalului din Tarnaveni, condamnata la inchisoare cu suspendare pentru ca a luat pe numele colegilor credite de peste 355.000 de lei

Adevărul Adevărul,
Angajata a Spitalului din Tarnaveni, condamnata la inchisoare cu suspendare pentru ca a luat pe numele colegilor credite de peste 355.000 de lei

O angajata a Spitalului din Tarnaveni a fost condamnata definitiv, la Alba Iulia, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca a obtinut credite pe numele unor colegi, folosind acte false. continuă pe Adevărul

O fetita de nici doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al Spitalului din Medgidia

Tragedie in judetul Constanta. O fetita de numai un an si jumatate a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul patru al Spitalului din Medgidia, informeaza B1 TV. Mama ei ar fi lasat-o sa se.

O fetita a murit dupa ce a cazut de la etajul patru al Spitalului din Medgidia

O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al Spitalului din Medgidia, informeaza news. ro. Copila era internata impreuna cu mama ei la sectia de pediatrie a unitatii.

O fetita de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani, care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, a anuntat Serviciul de Ambulanta Judetean.

UPDATE O fetita de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al Spitalului Medgidia

O fetita de un an si jumatate a murit, vineri dupa-amiaza, dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al spitalului din Medgidia, acolo unde se afla internata impreuna cu mama sa. Femeia a lesinat, iar copilul a fost resuscitat zeci de minute, fara succes, relateaza News. ro.

Un copil de patru ani a murit dupa ce a cazut pe fereastra Spitalului din Medgidia

Medicii au declarat decesul unei fetite de patru ani care a cazut, vineri dupa-amiaza, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta, transmite Agerpres.

Bursa din Arabia Saudita vrea exclusivitate pentru listarea Aramco

Bursa din Arabia Saudita aspira sa fie locul exclusiv in care va fi listat gigantul petrolier local Aramco, anunta directorul executiv al pietei, Khalid al-Hussan, citat de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.264 seconds )