Libnet.ro
UNICEF

19:00

Angajata unei banci din Barlad, suspectata ca a furat o suma uriasa de bani

Antena3 Antena3,
Angajata unei banci din Barlad, suspectata ca a furat o suma uriasa de bani

Angajata unei banci din Barlad e banuita ca a furat 42. 000 de lei cu ajutorul unor operatiuni bancare neautorizate. Femeia de 60 de ani a fost plasata sub control judiciar, potrivit politistilor din. continuă pe Antena3

Angajata unei banci din Barlad, suspecta pentru furtul a 42.000 de lei

O femeie din Barlad, angajata a unei banci, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzata ca in ultimii patru ani ar fi sustras bani din conturile unor clienti, producand un prejudiciu de peste 42. 000 de lei.

UPDATE VIDEO Doi oameni au fost impuscati mortal in fata unei sinagogi din Germania. Suspectul a fost arestat Un al doilea incident armat a avut loc intr-un orasel invecinat

Doua persoane au fost impuscate mortal, miercuri, in apropierea unei sinagogi din orasul german Halle, un alt incident armat avand loc intr-un orasel aflat la doar 15 km distanta. Politia a anuntat ca a retinut un suspect, iar un oficial local a declarat ca alti doi suspecti au furat o masina si au ajuns cu ea pe autostrada. 20:28 Ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a vorbit miercuri de un atac antisemit comis probabil de un simpatizant al extremei drepte19. 15 Parchetul antiterorist german anunta ca s-a autosesizat in acest caz .

Bataie intre doua eleve la un liceu din Barlad. Imaginile au devenit virale pe internet (VIDEO)

Inca o bataie intr-o scoala din Romania. Doua eleve ale unui liceu din Barlad s-au batut in curtea institutiei cu pumnii si picioarele. Imaginile au fost filmate de alti elevi si au devenit in.

Digi 24: Reporterii unei televiziuni din Coreea de Sud, despre Romania: Cinci tari intr-una singura

Reporterii unei televiziuni din Coreea de Sud, la care se uita 40 de milioane de telespectatori, au venit in Romania pentru un documentar turistic. Filmarile au durat o luna si jumatate, iar la final, coreenii spun ca au ramas cu impresia ca au descoperit cinci tari intr-una singura.

Doua mame s-au batut in fata unei scoli din Suceava. Care a fost motivul - VIDEO

Doua mame s-au batut pe un loc de parcare din judetul Suceava. Cele doua femei venisera sa isi ia copiii de la scoala, dar au ajuns sa se bata in fata elevilor in imagini se vede cum una dintre femei.

La 30 de ani, Luca avea probleme nu doar cu drogurile, ci si cu legea. Fiul unei doctorite din Oradea, tanarul si-a socat recent apropiatii! Este infiorator de ce a fost capabil

La 30 de ani, Luca avea deja probleme nu doar cu drogurile, dar si cu legea. A fost proaspat eliberat dintr-o inchisoare din Marea Britanie, unde ar fi agresat sexual o politista. Recent. insa barbatul,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )