Libnet.ro
UNICEF

17:00

Angajatii de pe Ambulanta vor primi un spor COVID de 25%, care se va cumula cu sporul actual de 55%

Adevărul Adevărul,
Angajatii de pe Ambulanta vor primi un spor COVID de 25%, care se va cumula cu sporul actual de 55%

Angajatii de pe Ambulanta vor primi un spor COVID de 25% care se va cumula cu sporul actual, astfel ca in total vor primi sporuri de 80% din salariu, a declarat vineri seara ministrul Sanatatii Nelu Tataru. continuă pe Adevărul

Angajatii din serviciile de Ambulanta vor primi un spor de 25%, pe langa cel actual de 55%

Nelu Tataru a anuntatin cadrulsedintei de Guvern de vineri seara, ca salariatii din serviciile de Ambulanta vor primi un spor suplimentar de 25% care se va adauga celui de 55% pe care-l primesc.

Soselele risca sa ramana inzapezite in aceasta iarna daca drumarii nu isi vor primi maririle de salarii

Soselele din Romania risca sa ramana inzapezite in aceasta iarna daca angajatii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere C. ) nu vor primi maririle de salarii pe care le asteapta de doi ani si care sa acopere cel putin.

Turcia lucreaza la propriul vaccin anti-Covid, pe care vrea sa il ofere si celorlalte tari

Turcia vine cu propria varianta de vaccin anti-Covid, pe care l-a numit Erucov-Vac. Specialistii turci spera sa fie gata cel tarziu in aprilie, a anuntat presedintele Recep Erdogan. Vaccinul este dezvoltat de Universitatea Erciyes din Turcia si ar putea fi pus la dispozitia intregii omeniri, conform Agerpres.

Start-up-urile vor primi din nou granturi: 1 milion de euro de la Comisia Europeana

Un grant de 1. 000 de euro de la Comisia Europeana destinat sustinerii startup-urilor a fost castigat de catre BCR. BCR a fost banca selectata de Comisia Europeana in cadrul unui.

Vaccinul anti-gripal versus vaccinul anti-Covid-19, care este mai eficient si ce inseamna asta

Romanii sunt printre cei mai reticenti din lume cand vine vorba de a se vaccina impotriva noului coronavirus. Singura sansa accesarea de informatii corecte si adevarate pe marginea acestui.

in SUA a fost aprobat un nou test de depistare Covid 19 care masoara inclusiv nivelul de protectie asigurat de anticorpi dupa expunerea la virus

Un nou test de depistare a maladiei COVID-19 si a anticorpilor, care masoara nu doar prezenta anticorpilor produsi de organismul uman dupa expunerea la noul coronavirus, ci si nivelul de protectie asigurat de acestia, a fost aprobat in Statele Unite, informeaza DPA, citata de Agerpres.

CORONAVIRUS |Vladimir Putin nu s-a vaccinat impotriva Covid-19. Care este motivul

Presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, nu i-a fost administrat inca vaccinul impotriva noului coronavirus dezvoltat de centrul Gamaleia din Moscova pentru ca preparatul se afla inca in proces de testare. Care.

O fetita sub un an, cu multiple afectiuni, printre pacientii cu COVID-19 care au murit in ultimele 24 de ore

O fetita sub un an se numara printre cele 196 de persoane cu COVID-19 al caror deces a fost raportat in ultimele 24 de ore in Romania. Copilul avea multiple comorbiditati, conform Grupului de Comunicare Stategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )