Libnet.ro
UNICEF

23:00

Angajatii din serviciile de Ambulanta vor primi un spor de 25%, pe langa cel actual de 55%

B1 B1,
Angajatii din serviciile de Ambulanta vor primi un spor de 25%, pe langa cel actual de 55%

Nelu Tataru a anuntatin cadrulsedintei de Guvern de vineri seara, ca salariatii din serviciile de Ambulanta vor primi un spor suplimentar de 25% care se va adauga celui de 55% pe care-l primesc. continuă pe B1

Angajatii de pe Ambulanta vor primi un spor COVID de 25%, care se va cumula cu sporul actual de 55%

Angajatii de pe Ambulanta vor primi un spor COVID de 25% care se va cumula cu sporul actual, astfel ca in total vor primi sporuri de 80% din salariu, a declarat vineri seara ministrul Sanatatii Nelu Tataru.

Soselele risca sa ramana inzapezite in aceasta iarna daca drumarii nu isi vor primi maririle de salarii

Soselele din Romania risca sa ramana inzapezite in aceasta iarna daca angajatii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere C. ) nu vor primi maririle de salarii pe care le asteapta de doi ani si care sa acopere cel putin.

Start-up-urile vor primi din nou granturi: 1 milion de euro de la Comisia Europeana

Un grant de 1. 000 de euro de la Comisia Europeana destinat sustinerii startup-urilor a fost castigat de catre BCR. BCR a fost banca selectata de Comisia Europeana in cadrul unui.

Sectia consulara a Ambasadei Romaniei la Chisinau reia o parte din serviciile consulare

Sectia consulara a Ambasadei Romaniei in Moldova reia, din 26 noiembrie, o parte din serviciile consulare. Este vorba despre eliberarea documentelor de calatorie si vize, preluarea cererilor de inregistrare primara a nasterii, precum si preluarea cererilor pentru eliberarea de pasapoarte, cu prioritate pentru minori. Precizarile vin in contextul in care serviciile cu publicul ale Sectiei au fost temporar suspendate, transmite IPN.

Amazon, bonusuri de peste 500 de milioane de dolari pentru angajatii din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a.

OFICIAL BCE: Bancile din zona Euro vor putea plati dividende daca au bilanturi solide

Bancilor din zona Euro li se va repermite plata de dividende incepand de anul viitor, insa cu conditia ca acestea sa convinga reglementatorii ca bilanturile lor sunt destul de puternice pentru a supravietui efectelor economice si financiare negative ale pandemiei de coronavirus, a declarat, ieri, pentru Financial Times, Yves Mersch, vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE).

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )