Libnet.ro
UNICEF

13:45

Angajatii din firmele mici se descurca mai bine in telemunca decat cei din marile companii - studiu

Hotnews Hotnews,
 Angajatii din firmele mici se descurca mai bine in telemunca decat cei din marile companii - studiu

Persoanele care lucreaza in companii cu mai putin de 50 de angajati, in medie, au nevoie de mai putin sprijin din partea angajatorilor atunci cand lucreaza la distanta, comparativ cu personalul din companiile mai mari, arata un studiu Kaspersky. Sprijinul emotional sau psihologic este o exceptie. continuă pe Hotnews

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa.

Vesti proaste pentru angajatii din primarii. Se anunta restructurari

Din cauza bugetelor mai mici pentru 2021, unii primari si sefi de consiili judetene anunta restructurari, pentru ca au visteriile goale si nu mai pot plati salariile. Spun ca prefera sa investeasca in proiecte de infrastructura pentru localitatile pe care le conduc.

TULCEA: Pescarii vor taxe mai mici si mai putina birocratie

Unii pescari din Delta doresc taxe mai mici si un singur permis, iar Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) a anuntat luni, intr-un comunicat de presa, o noua procedura pentru eliberarea si vizarea permiselor de pescuit comercial si familial care exclude deplasarea pescarilor din Rezervatie la Tulcea, conform Agerpres.

Se intampla la Dacia dupa mai bine de 10 ani: e fix cand dispare acest model

Odata cu cele trei modele anuntate in toamna, Dacia a scos de pe pietele vestice modelul Logan. in 2021, mai pregateste retragerea unui model. Dar acum e chiar o veste buna. in 2021, Dacia.

Pare o masca banala la prima vedere, dar e un fel de portavoce ca sa te auzi mai bine

De la startul pandemiei, toti producatorii au inceput sa creeze tot felul de modele de masti, unele mai clasice, altele mai futuriste. Dar ce zici de o masca ce-ti modifica vocea cand o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )