Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajatii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei

Angajatii din domeniul HoReCA s-au adunat miercuri seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de decizia autoritatilor de a inchide, la interior, restaurantele, barurile si cafenelele. continuă pe Ziarul Bursa

La protestul angajatilor din industria HoReCa sunt asteptate aproximativ 2.500 de persoane

In cursul serii de miercuri, in Piata Victoriei ar fi asteptate peste 2. 500 de persoane la protestul angajatilor din industria HoReCa, dupa cum a declarat Ninel Danila, patronul unui restaurant din Bucuresti, da.

Peste 2.500 de persoane, asteptate la protestul angajatilor din industria HoReCa

Peste 2. 500 de persoane sunt asteptate miercuri seara la protestul angajatilor din industria HoReCa din Piata Victoriei, a declarat, pentru Agerpres, Ninel Danila, patronul unui restaurant din Capitala si unul dintre initiatorii actiunii.

Imagini de la protestul HoReCa din Piata Victoriei: Restaurantele sunt puse la zid!

Reprezentantii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei in legatura cu masurile impuse de Guvern. Acestia sunt nemultumiti de decizia care a fost luata marti, in urma cresterii numarului de cazuri cu COVID-19.

Protest in Piata Victoriei. Oamenii n-au mai rezistat si au iesit in fata Guvernului

In Piata Victoriei, reprezentanti din industria HoReCa tin proteste cu privire la noile masuri impuse de Guvern. Ei sunt nemultumiti de decizia luata marti, in urma cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus. Oamenii nu au mai rezistat si au iesit in Piata Victoriei Doi dintre proprietarii ale unor localuri care au fost inchise in .

VIDEO A inceput protestul HoReCa in Piata Victoriei. Sute de persoane scandeaza: Vrem sa muncim siNu il vrem pe Arafat

Aproape 200 de persoane, din peste 2. 500 cate sunt asteptate miercuri seara la protestul angajatilor din industria HoReCa, s-au adunat in Piata Victoriei. Oamenii sunt pasnici, insa o parte dintre ei nu poarta masca.

Angajatii din sistemul medical afiliati Sanitas au intrat in greva japoneza: Guvernantii romani ne trateaza cu maxima indiferenta

Reprezentantii Fereratiei Sanitas au anuntatmiercuri camembrii organizatieisindicale din sanatate din toata tara au declansatgreva japoneza, o forma de protest care nu presupune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )