Libnet.ro
UNICEF

20:30

Imagini de la protestul HoReCa din Piata Victoriei: Restaurantele sunt puse la zid!

Antena3 Antena3,
Imagini de la protestul HoReCa din Piata Victoriei: Restaurantele sunt puse la zid!

Reprezentantii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei in legatura cu masurile impuse de Guvern. Acestia sunt nemultumiti de decizia care a fost luata marti, in urma cresterii numarului de cazuri cu COVID-19. continuă pe Antena3

VIDEO A inceput protestul HoReCa in Piata Victoriei. Sute de persoane scandeaza: Vrem sa muncim siNu il vrem pe Arafat

Aproape 200 de persoane, din peste 2. 500 cate sunt asteptate miercuri seara la protestul angajatilor din industria HoReCa, s-au adunat in Piata Victoriei. Oamenii sunt pasnici, insa o parte dintre ei nu poarta masca.

Peste 2.500 de persoane, asteptate la protestul angajatilor din industria HoReCa

Peste 2. 500 de persoane sunt asteptate miercuri seara la protestul angajatilor din industria HoReCa din Piata Victoriei, a declarat, pentru Agerpres, Ninel Danila, patronul unui restaurant din Capitala si unul dintre initiatorii actiunii.

Angajatii din industria HoReCa protesteaza in Piata Victoriei

Angajatii din domeniul HoReCA s-au adunat miercuri seara, incepand cu ora 20:00, in Piata Victoriei, pentru a protesta fata de decizia autoritatilor de a inchide, la interior, restaurantele, barurile si cafenelele.

La protestul angajatilor din industria HoReCa sunt asteptate aproximativ 2.500 de persoane

In cursul serii de miercuri, in Piata Victoriei ar fi asteptate peste 2. 500 de persoane la protestul angajatilor din industria HoReCa, dupa cum a declarat Ninel Danila, patronul unui restaurant din Bucuresti, da.

Protest in Piata Victoriei. Oamenii n-au mai rezistat si au iesit in fata Guvernului

In Piata Victoriei, reprezentanti din industria HoReCa tin proteste cu privire la noile masuri impuse de Guvern. Ei sunt nemultumiti de decizia luata marti, in urma cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus. Oamenii nu au mai rezistat si au iesit in Piata Victoriei Doi dintre proprietarii ale unor localuri care au fost inchise in .

PANA IN 2025 Nuclearelectrica si-a programat investitii de 2,29 miliarde lei si vrea sa atraga finantare inclusiv din piata de capital

Interviu cu Cosmin Ghita, director general Nuclearelectrica) * Energia nucleara vine cu avantaje imposibil de ignorat sau de diminuat si poate avea un efect reversibil asupra incalzirii globale * Scopul nostru este sa ramanem pana la sfarsitul anului aliniati cu rezultatele bugetate * Prin producerea de Cobalt 60 in reactoarele de la Cernavoda, SNN are potentialul sa devina un pion important in asigurarea furnizarii de Co-60 in interiorul UE Reporter: Cum s-a adaptat compania la noul context economic, provocat de pandemia de Covid-19? Cosmin Ghita: in prezent suntem total adaptati. Sigur ca sunt multe schimbari fata de modul de lucru din 2019, insa acestea sunt o necesitate pentru a mentine atat sanatatea oamenilor, cat si continuitatea activitatilor. Avem implementate planuri, proceduri, masuri care sa asigure aceasta continuitate si care sa evite la maximum posibil imbolnavirea colegilor mei.

PENTRU PRIMA DATA IN ULTIMELE SASE LUNI BNR nu a mai cumparat titluri de stat din piata secundara, in septembrie

Adrian Codirlasu, vicepresedinte CFA Romania: Acest lucru inseamna ca, din datele BNR, economia isi revine si ca nu mai are nevoie de atata lichiditate Banca Nationala a Romaniei BNR) nu a mai cumparat titluri de stat in lei din piata secundara, in luna septembrie, arata raportul statistic publicat ieri de catre banca centrala. Aceasta este prima luna din ultimele sase in care Banca Nationala nu mai tipareste lei prin achizitia de titluri de stat din piata secundara, dupa ce in perioada aprilie-august stocul titlurilor de stat in moneda nationala cumparate de BNR ajunsesera la 5,28 miliarde de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )