Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajatii din penitenciare il ameninta pe Tudorel Toader cu o plangere penala

B1 B1,
Angajatii din penitenciare il ameninta pe Tudorel Toader cu o plangere penala

Angajatii din penitenciare au anuntat ca ar putea depune o plangere penala impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru abuz in serviciu. Nemultumirea acestora vine din faptul ca nu a fost. continuă pe B1

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca depun o noua plngere pentru abuz n serviciu mpotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca vor depune o noua plangere pentru abuz in serviciu impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru nerespectarea legii in ceea ce priveste plata orelor suplimentare efectuate si nerecuperate in termen de 60 de zile, subliniind ca au fost pagubiti cu aproape 3 milioane de lei, transmite Agerpres.

Sindicatele din penitenciare pregatesc o plangere penala pe numele lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) spune ca pregateste o noua plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acestia sustin ca angajatii din penitenciare nu isi primesc.

Ministrul Toader, vizat de o noua plangere penala a sindicatelor din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a anuntat marti ca pregateste o noua plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Plangere pentru abuz in serviciu pe numele lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) anunta ca pregateste o noua plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel.

Ministrul Justitiei, amenintat cu plangerea penala: Ce acuzatii i se aduc lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader ar putea fi vizat de o noua plangere penala. Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor au anuntat marti, printr-un comunicat de.

Tudorel Toader publica raspunsurile primite de la OECD cu privire la declaratiile lui Drago Kos. Este subliniat ca nu se poate prezuma faptul ca respectivul interviu a fost acordat n numele institutiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat luni raspunsurile pe care le-ar fi primit de la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) pe tema afirmatiilor lui Drago Kos, un oficial al Organizatiei care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi. Potrivit MJ, raspunsurile OECD ar dovedi ca declaratiile acordate de Kos presei din Romania nu au fost facute in numele institutiei.

Cum a ajuns Tariceanu sa conduca jocurile pentru sefia DNA. De cate ori poate refuza Iohannis noul procuror-sef propus de Tudorel Toader

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este seful politic al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cel care va propune un nou procuror-sef la DNA, in locul Laurei Codruta Kovesi. Tot de Tariceanu depinde si majoritatea parlamentara care tine PSD la guvernare, iar relatia dintre Dragnea si Tariceanu e tot mai tensionata. Cat despre procedura de numire a noului procuror-sef al DNA, Iohannis e din nou la mana CCR.

Tudorel Toader, despre modificarile la Codul Penal: Se va vedea daca modificarile corespund sau nu exigentelor constitutionale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut o serie de declaratii legate de Codul Penal si evolutia lui la CCR. Practic nu e noul cod penal, este Codul Penal din 2014, care are modificari. Cu privire l.

Tudorel Toader, prima reactie dupa adoptarea modificarilor la Codul Penal: Cei din Comisia speciala sunt in masura sa va raspunda (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a vorbit, luni dimineata despre adoptarea modificarilor la Codul Penal. Practic, nu este noul Cod Penal, este Codul Penal din 2014, care are modificari. Cu privire la.

Tudorel Toader anunta ca va publica luni raspunsul de la OECD: Se va vedea cine denatureaza adevarul

Ministrul Justitiei anunta ca va publica luni raspunsul primit de la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), referitor la afirmatiile lui Drago Kos, care a fost citat criticand decizia CCR. Tudorel Toader a precizat ca se va vedea in acest fel cine denatureaza adevarul, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )