Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sindicatele din penitenciare pregatesc o plangere penala pe numele lui Tudorel Toader

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sindicatele din penitenciare pregatesc o plangere penala pe numele lui Tudorel Toader

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) spune ca pregateste o noua plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acestia sustin ca angajatii din penitenciare nu isi primesc. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Toader, vizat de o noua plangere penala a sindicatelor din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a anuntat marti ca pregateste o noua plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Angajatii din penitenciare il ameninta pe Tudorel Toader cu o plangere penala

Angajatii din penitenciare au anuntat ca ar putea depune o plangere penala impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru abuz in serviciu. Nemultumirea acestora vine din faptul ca nu a fost.

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca depun o noua plngere pentru abuz n serviciu mpotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din penitenciare avertizeaza ca vor depune o noua plangere pentru abuz in serviciu impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru nerespectarea legii in ceea ce priveste plata orelor suplimentare efectuate si nerecuperate in termen de 60 de zile, subliniind ca au fost pagubiti cu aproape 3 milioane de lei, transmite Agerpres.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )