Libnet.ro
UNICEF

01:06

Angajatii din penitenciare anunta proteste: incepand cu 1 august, personalul din inchisori refuza orele suplimentare

România Liberă România Liberă,
Angajatii din penitenciare anunta proteste: incepand cu 1 august, personalul din inchisori refuza orele suplimentare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca incepand de marti, 1 august, angajatii din penitenciare refuza sa mai efectueze ore suplimentare si alte atributii in afara celor specifice functiilor ocupate. continuă pe România Liberă

Angajatii din penitenciare au declansat proteste pe perioada nedeterminata

Angajatii din penitenciare au anuntat ca de la 1 august incep, pe perioada nedeterminata, o serie de proteste in toate unitatile subordonate Administratie Nationale a Penitenciarelor ca reactie la.

Angajatii din penitenciare incep protestetele

Angajatii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) isi vor notifica angajatorul, incepand de marti, in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare, a anuntat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, care a precizat ca treptat activitatea se va bloca.

Angajatii din penitenciare incep protestele. Sindicatul din Penitenciarul Targsor cere demisia directorului ANP si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) isi vor notifica angajatorul, incepand de marti, in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare, a anuntat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, care a precizat ca treptat activitatea se va bloca. Sindicatul Equitas din Penitenciarul de femei Targsor cere sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )