Libnet.ro
UNICEF

22:45

Angajatii din penitenciare au declansat proteste pe perioada nedeterminata

Antena3 Antena3,
Angajatii din penitenciare au declansat proteste pe perioada nedeterminata

Angajatii din penitenciare au anuntat ca de la 1 august incep, pe perioada nedeterminata, o serie de proteste in toate unitatile subordonate Administratie Nationale a Penitenciarelor ca reactie la. continuă pe Antena3

Angajatii din penitenciare anunta proteste: incepand cu 1 august, personalul din inchisori refuza orele suplimentare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca incepand de marti, 1 august, angajatii din penitenciare refuza sa mai efectueze ore suplimentare si alte atributii in afara celor specifice functiilor ocupate.

Angajatii din penitenciare incep protestetele

Angajatii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) isi vor notifica angajatorul, incepand de marti, in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare, a anuntat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, care a precizat ca treptat activitatea se va bloca.

Angajatii din penitenciare incep protestele. Sindicatul din Penitenciarul Targsor cere demisia directorului ANP si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader

Angajatii din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) isi vor notifica angajatorul, incepand de marti, in legatura cu refuzul de a face ore suplimentare, a anuntat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din ANP, care a precizat ca treptat activitatea se va bloca. Sindicatul Equitas din Penitenciarul de femei Targsor cere sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )