Libnet.ro
UNICEF

14:30

Angajatii din penitenciare, mesaj extrem de dur pentru Dragnea: Bine ai venit acasa, Liviu! / Cateva invataturi utile pentru carantina si pentru cei cativa ani de dupa

Hotnews Hotnews,
 Angajatii din penitenciare, mesaj extrem de dur pentru Dragnea: Bine ai venit acasa, Liviu! / Cateva invataturi utile pentru carantina si pentru cei cativa ani de dupa

Sindicalistii din penitenciare, critici constanti ai guvernarii PSD in special ai fostului ministru Tudorel Toader), ai recursului compensatoriu si ai modului in care puterea a neglijat imbunatatirea conditiilor de lucru din inchisori, transmit marti un mesaj extrem de dur fostului lider PSD: Bine ai venit acasa, Liviu!. continuă pe Hotnews

Alegeri europarlamentare: primul roman care a votat are un mesaj extrem de important pentru toti

La aceste alegeri europarlamentare, sectiile de votare au fost deschise la ora 7:00. Totusi, nu cei din Romania au fost primii care sa voteze, ci cativa romani din Noua Zeelanda. Unul dintre acestia are si un mesaj deosebit pentru toti ceilalti. La alegerile europarlamentare, romanii isi exprima votul cu privire la candidatii pe care tara [] .

Sfaturi pentru Dragnea de la sindicalistii din penitenciare: Ai grija, nu mai invita pe nimeni la baie

Liviu Dragnea s-a trezit, marti dimineata, in penitenciarul Rahova, dupa prima noapte petrecuta in spatele gratiilor. Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor au publicat o scrisoare in care ii dau fostului lider al PSD mai multe sfaturi legate de viata in penitenciar. Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la trei ani si jumatate [] .

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Descoperiti. Mesaj incendiar pentru Dragnea despre sentinta

Ambasada Danemarcei la Bucuresti a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj potrivit caruia va fi o duminica fierbinte, referindu-se astfel la alegerile europarlamentare, adaugand ca dupa acest.

Prima reactie din varful PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Ce urmeaza pentru partid

Presedintele grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat luni, pentru STIRIPESURSE. RO, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a liderului formatiunii, ca din punct de vedere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )