Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Antena3 Antena3,
Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta. continuă pe Antena3

Sfaturi pentru Dragnea de la sindicalistii din penitenciare: Ai grija, nu mai invita pe nimeni la baie

Liviu Dragnea s-a trezit, marti dimineata, in penitenciarul Rahova, dupa prima noapte petrecuta in spatele gratiilor. Reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor au publicat o scrisoare in care ii dau fostului lider al PSD mai multe sfaturi legate de viata in penitenciar. Liviu Dragnea a fost condamnat, luni, la trei ani si jumatate [] .

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Zi decisiva in cazul lui Liviu Dragnea. Curtea Suprema este asteptata luni sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. O sentinta care va fi data sub presiune, dupa.

Angajatii din penitenciare, mesaj extrem de dur pentru Dragnea: Bine ai venit acasa, Liviu! / Cateva invataturi utile pentru carantina si pentru cei cativa ani de dupa

Sindicalistii din penitenciare, critici constanti ai guvernarii PSD in special ai fostului ministru Tudorel Toader), ai recursului compensatoriu si ai modului in care puterea a neglijat imbunatatirea conditiilor de lucru din inchisori, transmit marti un mesaj extrem de dur fostului lider PSD: Bine ai venit acasa, Liviu!.

MARIAN OPRISAN: PSD, fara Liviu Dragnea, arata mai frumos

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, astazi, ca PSD a pierdut alegerile din cauza actiunilor lui Liviu Dragnea, ca partidul nu trebuie sa cedeze guvernarea pana la alegerile parlamentare din 2020 si ca PSD arata mai frumos fara Dragnea.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea a votat la Jean Monnet: Am votat si la referendum. Nu este o zi trista, e o zi buna

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea a votat la ora 19:42, la liceul teoretic Jean Monnet din Bucuresti. Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat la iesirea din sectia.

Sorin Dumitrascu, liderul sindicatelor din penitenciare, catre Liviu Dragnea: Nu mai invita pe nimeni la baie! in puscarie nu e ca la Parlament

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, semneaza o scrisoare adresata lui Liviu Dragnea. Seful PSD, proaspat incarcerat la Rahova, primeste cateva invataturi.

Sorin Dumitrascu, liderul sindicatelor din penitenciare: Nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! in puscarie nu e ca la Parlament

Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, semneaza o scrisoare adresata lui Liviu Dragnea. Seful PSD, proaspat incarcerat la Rahova, primeste cateva invataturi.

TVR - pe cale sa scape de sanctiunea CNA pentru prima emisiune Viata Satului cu Liviu Dragnea

Televiziunea romana este pe cale sa scape de sanctiune CNA pentru emisiunea Viata Satului cu Liviu Dragnea, din campania electorala. Marti, forul audiovizual a supus a doua oara la vot propunerile de sanctiune facute, saptamana trecuta, pentru prima dintre cele doua emisiuni cu Dragnea, iar ambele propuneri au cazut. Exista posibilitatea ca subiectul sa fie din nou analizat, daca vreun membru va cere acest lucru, dar din informatiile HotNews. ro sunt slabe sanse ca acest caz, al primei emisiuni cu liderul PSD, sa fie solutionat. Vezi in text supiciunile privind o interventie de sus pentru realizatorul emisiunii Viata Satului, din scandalul inregistrarilor lui Dragos PatraruUPDATE Comisia de Etica a TVR va analiza cele doua editii cu Liviu Dragnea la Viata Satului, existand sesizari in acest sens, dupa cum a spus pentru HotNews. ro seful Comisiei, Horia Grusca.

Liviu Dragnea a fost vizitat in inchisoare. Se considera nevinovat

Liviu Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova, unde a fost plasat in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Fostul lider al PSD a primit deja prima vizita in inchisoare. Avocata lui a mers sa discute cu el, iar la iesirea din penitenciar a declarat ca este un barbat minunat si ca [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )