Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajatii din Romania au castigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angajatii din Romania au castigat anul trecut peste 57 miliarde euro, nivel record istoric

Angajatii din Romania au obtinut, in 2016, castiguri salariale totale de 57,35 miliarde euro, nivel-record istoric ca valoare absoluta, dar partea din valoarea adaugata in economie care le revine salariatilor ramane mult sub nivelul din 2008 si este. continuă pe Wall-Street Ro

Angajatii din Romania au castigat anul trecut peste 57 de miliarde de euro, nivel record istoric

Angajatii din Romania au obtinut in 2016 castiguri salariale totale de 57,35 de miliarde de euro, nivel-record istoric ca valoare absoluta, dar partea din valoarea adaugata in economie care le revine salariatilor ramane mult sub nivelul din 2008 si este semnificativ mai mica decat nivelul din alte state din Uniunea Europeana, arata datele publicate de catre biroul european de statistica, Eurostat.

Fiul de ofiter SRI gasit mort anul trecut ar putea fi prima victima a jocului BALENA ALBASTRA din Romania

Sabin Serban, fiul de ofiter SRI gasit mort anul trecut in apartamentul in care locuia, ar putea fi victima a morbidului joc Balena albastra, noteaza Click!. Dupa noile.

Business report: Veniturile nu mai fac fata cheltuielilor cu pensiile si salariile bugetarilor; Bucuresti, insula de bunastare a UE de viteza a doua, are culoarea Europei bogate. Oficial, a trecut peste Berlin; Salile de sport, mai aglomerate ca niciodat

Cum se manipuleaza bursele prin WhatsApp. Sistemele de mesagerie permit operatiuni in. Consortiul austriac Kostmann, prezent la Oradea de 10 ani, a renuntat la participatiile din Romania. Consortiul austriac Kostmann, cu afaceri in industria.

Bursa de la Bucuresti, departe de statutul de piata emergenta. Valoarea tranzactiilor a scazut semnificativ, anul trecut

Promovarea la statutul de piata emergenta a Bursei de Valori Bucuresti BVB) este tot mai departe de realizare, in contextul in care anul trecut valoarea tranzactiilor a scazut semnificativ, cu 7,45% fata de 2015, iar piata a fost caracterizata de un regim redus de volatilitate.

PSD si-a amintit ca DNA a cerut anul trecut ridicarea imunitatii lui Eugen Bejinariu

Cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu va intra pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor de marti pentru dezbateri si vot final, a anuntat secretarul Camerei Ioana Bran, la finalul sedintei Biroului Permanent. Solicitarea DNA a fost trimisa Parlamentului inca de anul trecut, insa fostul Legislativ nu a dat un vot.

Eroul zilei: Medic roman declarat angajatul lunii la Londra. Am plecat din Romania pentru copii

Un medic roman a reusit sa uimeasca lumea medicala din Londra. Plecata din Romania in urma cu 10 ani, Roxana Hotoboc a primit distinctia de cel mai bun angajat al lunii februarie al celui mai ma.

Sute de militari din Romania si Turcia, cu cinci nave de razboi, se antreneaza in Marea Neagra

Sute de militari din Romania si din Turcia incep, luni, un antrenament comun in Marea Neagra, a anuntat Statul Major al Fortelor Navale ale Romaniei.

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Premiera in justitia din Romania. Soferul care a ucis doi oameni, judecat pentru omor calificat

Premiera in justitia din Romania. Tanarul, care a ucis doi oameni in Iasi in accident de masina, va fi judecat pentru omor calificat si tentativa la omor calificat, tinand.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )