Libnet.ro
UNICEF

15:45

Premiera in justitia din Romania. Soferul care a ucis doi oameni, judecat pentru omor calificat

Antena3 Antena3,
Premiera in justitia din Romania. Soferul care a ucis doi oameni, judecat pentru omor calificat

Premiera in justitia din Romania. Tanarul, care a ucis doi oameni in Iasi in accident de masina, va fi judecat pentru omor calificat si tentativa la omor calificat, tinand. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului va intocmi un raport special cu privire la situatia copiilor din Romania pe care il va inmana sefilor celor doua Camere parlamentare si Guvernului

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, deschizand o serie de anchete si analize privind situatia copiilor din Romania, urmand sa intocmeasca un raport special, care va fi inaintat sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, precum si Guvernului.

Bascov: Soferul care a intrat cu masina intr-un grup de muncitori a fost arestat (VIDEO)

Soferul care a intrat cu masina intr-un grup de muncitori in curtea unei fabrici din Bascov a fost arestat preventiv, informeaza B1 TV. Intre timp, au aparut si scene surprinse de camerele de.

Soferul care a intrat cu masina intr-un grup de oameni in Arges, arestat

Soferul care a accidentat mortal o persoana si a ranit alte cinci, dupa ce a patruns cu masina prin gard in curtea unei fabrici din localitatea argeseana Bascov, a fost arestat preventiv, vineri, pentru uc.

Vulcanul adormit din Ardeal. Locul din Romania in care ajung mai multi turisti straini decat romani

Acum ne putem lauda doar cu vulcanii noroiosi, cum ar fi cei de la Paclele Mari. Odinioara, dar nu cu foarte mult timp in urma, a existat si pe actualul teritoriu romanesc activitate vulcanica.

Avocatul Poporului va efectua anchete cu privire la problemele copiilor din Romania

Avocatul Poporului a anuntat joi ca va efectua o serie de anchete cu privire la problemele copiilor din Romania, care vizeaza printre altele efectele migratiei parintilor, violenta in familie,.

Partidele nationaliste din Romania PRU, PRM si PND vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Partidele nationaliste din Romania, PRU, PRM si PND, vor constitui o alianta politica, intitulata BINE

Partidele nationaliste din Romania vor constitui o alianta politica, numita Blocul Identitatii Nationale in Europa BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminica, iar cererea de inregistrare la Tribunal urmand a fi transmisa saptamana viitoare .

Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media Uniunii Europene si anume Nord-Est, Sud-Est Oltenia si Sud-Muntenia, in timp ce cel mai ridicat nivel, de 580% din medie, este in Inner London-West, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

19% dintre companiile din Romania se asteapta la scaderea cifrei de afaceri

Una din cinci companii 19%) din Romania se asteapta in acest an la scaderea cifrei de afaceri, pe fondul incertitudinii politice de la inceputul anului, reiese din studiul publicat, miercuri, de compania de consultanta Valoria.

Premiera anti-birocratica la Cluj: de la inceputul lunii aprilie, Primaria va elibera documente de urbanism in formatelectronic

De la inceputul lunii aprilie, Primaria Cluj-Napoca devine prima dinRomania care va elibera documente de urbanism in format electronic,scutind cetateanul de deplasarea la ghisee si de contactul cu diversifunctionari, a declarat joi primarul Emil Boc, la o conferinta despreeconomia digitala, organizata in cadrul Cluj Innovation Days.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )