Libnet.ro
UNICEF

15:00

Angajatii Institutului Inimii din Cluj, n a doua zi de protest, dupa ce o parte dintre ei au primit salarii mai mici

Hotnews Hotnews,
 Angajatii Institutului Inimii din Cluj, n a doua zi de protest, dupa ce o parte dintre ei au primit salarii mai mici

Aproximativ 50 de asistente si infirmiere de la Institutul Inimii 'Niculae Stancioiu' din Cluj-Napoca au protestat, joi, pentru a doua zi consecutiv, fata de reducerea veniturilor salariale, anunta Agerpres. Protestatarii spun ca, in cazul in care problemele lor nu vor fi rezolvate, vor declansa greva generala. continuă pe Hotnews

Protestele din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj, dupa ce o parte dintre angajati au primit salarii mai mici

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat, pentru Agerpres, ca o parte dintre salariati au primit venituri reduse.

Protestele angajatilor din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Au luat de la noi si le-au dat lor. , acuza angajatii Institutului Inimii, nemultumiti de aplicarea noilor reglementari privind salariile din sistem.

Situatie critica la Institutul Inimii din Cluj. Zeci de angajati au intrat in greva

Zeci de angajati ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca au intrat, miercuri dimineata, intr-o greva spontana, nemultumiti de salariile primite. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat,.

Angajatii Institutului Inimii Cluj-Napoca au protestat trei ore din cauza scaderii veniturilor

Zeci de angajati ai Institutului Inimii Cluj-Napoca au participat la un protest spontan, in aceasta dimineata, in fata sediului institutiei, nemultumiti ca in urma aplicarii noului regulament privind sporurile li s-ar reduce veniturile, informeaza News. ro.

Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj. Aceste sporuri, calculate la minim, nu ajung pentru toti angajatii spitalului

La Institutul Inimii din Cluj a izbucnit miercuri dimineata, intre 7. 30 si 9. 30, o greva spontana din cauza mai multor nemultumiri, inclusiv a neplatii sporurilor pe luna martie.

FedCup: Sala Polivalenta din Cluj Napoca, laudata nc o data de oaspeti - Elvetienii impresionati naintea primului antrenament

Jucatoarele de tenis din echipa Elvetia de Cupa Federatiei au inceput, marti, pregatirile in vederea intalnirii cu Romania, din barajul pentru Grupa Mondiala. Trimisii federatiei elvetiene au fost impresionati de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, unde va avea loc intalnirea, la finalul acestei saptamani.

Bucuresti: Angajatii Spitalului Panduri au declansat un protest spontan

Angajatii Spitalului Panduri din Capitala au declansat marti un protest spontan din cauza scaderii sporurilor. Actiunea angajatilor de la unitatea medicala din Capitala vine in contextul in care.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )