Libnet.ro
UNICEF

00:06

Protestele din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj, dupa ce o parte dintre angajati au primit salarii mai mici

Hotnews Hotnews,
 Protestele din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj, dupa ce o parte dintre angajati au primit salarii mai mici

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat, pentru Agerpres, ca o parte dintre salariati au primit venituri reduse. continuă pe Hotnews

Protestele angajatilor din sanatate continua: Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj

Angajatii Institutului Inimii din Cluj au declansat, miercuri dimineata, o greva spontana, nemultumiti de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de sanatate din Camera Deputatilor, intr-o postare pe Facebook. Au luat de la noi si le-au dat lor. , acuza angajatii Institutului Inimii, nemultumiti de aplicarea noilor reglementari privind salariile din sistem.

Greva spontana la Institutul Inimii din Cluj. Aceste sporuri, calculate la minim, nu ajung pentru toti angajatii spitalului

La Institutul Inimii din Cluj a izbucnit miercuri dimineata, intre 7. 30 si 9. 30, o greva spontana din cauza mai multor nemultumiri, inclusiv a neplatii sporurilor pe luna martie.

Klaus Iohannis despre protestele din sanatate: Chestiunea trebuie rezolvata de Guvern, nu poate fi aruncata n curtea nimanui

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referitor la protestele unor angajati din sistemul sanitar, ca Guvernul ar trebui sa aiba o gandire unitara si sa rezolve aceasta chestiune. Aici se vede ca nu exista o gandire unitara la nivel de Guvern si este pacat. Ar trebui sa se formeze una. Aceasta chestiune trebuie rezolvata de Guvern, nu poate fi aruncata in curtea absolut nimanui, spune seful statului.

Protestele din Sanatate se amplifica. Si kinetoterapeutii sunt nemultumiti ca nu au beneficiat de majorari salariale

Protestele din Sanatate se amplifica: si kinetoteraputii s-au alaturat cadrelor medicale nemultumite de faptul ca nu au beneficiat de majorari salariale. Acestia sustin ca protestele vor continua zi de zi.

Cluj: Zeci de angajati de la Institutul Inimii au intrat in greva spontana

Zeci de angajati de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca au intrat in greva spontana, din cauza veniturilor reduse. Florin Crisan, managerul Institutului Inimii, a afirmat ca unii angajati au primit salarii.

Situatie critica la Institutul Inimii din Cluj. Zeci de angajati au intrat in greva

Zeci de angajati ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca au intrat, miercuri dimineata, intr-o greva spontana, nemultumiti de salariile primite. Managerul Institutului Inimii, Florin Crisan, a declarat,.

Lia Olguta Vasilescu, anunt important privind problema sporurilor si salariilor din Sanatate (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a oferit detalii suplimentare in cadrul emisiunii Se intampla acum, moderata de Tudor Barbu, privind problema sporurilor din sanatate care a dus la proteste spontane la.

Cristian Busoi: Revolutia sporurilor din Sanatate, o masura populista, haotica, cu consencinte asupra calitatii actului medical

Vicepresedintele PNL, Cristian Busoi, critica in termeni duri, intr-un comunicat de presa, inechitatile privind salarizarea din Sanatate pe care le bune pe seama deciziilor luate de ministrul Muncii, Lia.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Angajatii spitalului din Craiova continua protestele

Cateva zeci de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova au intrerupt lucrul si protesteaza, in aceasta, pentru a doua zi consecutiv, din cauza diminuarii sporurilor cu pana la 50%. Ei spun ca vor declansa greva generala daca revendicarile nu le vor fi solutionate in 48 de ore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )