Libnet.ro
UNICEF

06:45

Angajatii Spitalului Judetean Suceava, trimisi la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o inghesuiala de nedescris (FOTO)

Antena3 Antena3,
Angajatii Spitalului Judetean Suceava, trimisi la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o inghesuiala de nedescris (FOTO)

Toti angajatii Spitalului Judetean Suceava au fost trimisi sa fie testati pentru a se stabili daca sunt infectati cu noul coronavirus. Testarile au inceput inca de la inceputul saptamanii si se vor prelungi in zilele care urmeaza. continuă pe Antena3

11 medici sunt infectati cu noul coronavirus la Spitalul Judetean Suceava

Unsprezece medici au fost diagnosticati cu coronavirus si internati in cadrul sectiei de boli infectiose din cadrul Spitalului Judetean Suceava, anunta institutia spitaliceasca intr-un comunicat.

Episcopia Husilor impreuna cu mai multi binefacatori doneaza 20.000 de euro Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui pentru un aparat de testare COVID-19 si pune la dispozitia autoritatilor medicale o Ambulanta

Episcopia Husilor, impreuna cu mai multi binefacatori, prieteni ai Asociatiei Filantropia Ortodoxa Husi, se implica in demersul de achizitionare a unui aparat de testare pentru depistarea noului coronavirus Covid-19, donand suma de 20. 000 euro.

CORONAVIRUS |Catalin Tolontan, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Este fara precedent, dar nu cred ca va fi singurul caz. Suntem intr-o batalie a cifrelor si a resurselor (VIDEO)

Situatie extrem de grava la Spitalul Judetean Suceava, unde luni dimineata, toti angajatii unitatii medicale au fost chemati la serviciu, desi unii erau suspectati sau chiar infectati cu noul.

AUDIO Mesajul disperat al unei angajate de la Spitalul Judetean Suceava, unde 27 de cadre medicale au COVID-19: Am primit cate o masca simpla pentru 12 ore

O angajata de la Spitalul Judetean Suceava rupe tacerea si spune ca personalul medical nu are echipamente de protectie si, din acest motiv, zeci de cadre medicale s-au infectat. Luni 23 martie, toti angajatii au fost chemati la serviciu.

Angajatii Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara au gratuitate pe transportul in comun in oras

Toti angajatii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara vor putea circula cu toat.

Niciun lider din institutiile sanitare n-a fost demis dupa dezastrul infectarilor cu COVID-19 la Spitalul Judetean Suceava. Cine sunt sefii cu responsabilitati

Managerii de la DSP si Spitalul Judetean Suceava au primit o mana de ajutor de la conf. dr. Lucian Indrei, director executiv al DSP Iasi, pentru a transforma unitatea medicala din Suceava in spital COVID-19.

Tot personalul angajat la Spitalul Judetean Suceava a intrat in izolare. Ce se intampla cu pacientii internati

Conform declaratiei secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, toate cadrele medicale au intrat in izolare, iar Spitalul Judetean Suceava va fi dezinfectat in urmatoarele 48 de ore si va fi folosit exclusiv pentru tratarea cazurilor de coronavirus.

COVID-19 face ravagii la Spitalul Judetean Suceava. Cati medici s-au infectat si cum a ajuns virusul in sectii

Numarul medicilor care s-au infectat cu COVID -19 a crescut considerabil in ultimele 24 de ore. Spitalul Judetean Suceava a transmis un comunicat de presa in care a aratat ca mai multe cadre medicale s-au autoizolat ca sa nu raspandeasca virusul.

Unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava, diagnosticati cu coronavirus

Conform Grupului de comunicare Strategica, unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava au fost diagnosticati cu coronavirus.

Premierul Orban si ministrii, testati negativ pentru noul coronavirus. Guvernul revine la Palatul Victoria

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca premierul Ludovic Orban, dar si alti membri ai Guvernului au primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, care a aratat ca niciunul dintre ei nu este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )