Libnet.ro
UNICEF

15:15

11 medici sunt infectati cu noul coronavirus la Spitalul Judetean Suceava

Antena3 Antena3,
11 medici sunt infectati cu noul coronavirus la Spitalul Judetean Suceava

Unsprezece medici au fost diagnosticati cu coronavirus si internati in cadrul sectiei de boli infectiose din cadrul Spitalului Judetean Suceava, anunta institutia spitaliceasca intr-un comunicat. continuă pe Antena3

30 de romani din strainatate, infectati cu noul coronavirus. 7 decese de la inceputul pandemiei

Ministerul Afacerilor Externe a precizat sambata dimineata ca in prezent30 de cetateni romani din strainatate au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19. De asemenea, potrivit autoritatilor,de la inceputul epidemiei de COVID-19 si pana la acest moment, 7 cetateni romani au decedat ca urmare a infectiei cu COVID-19: 6 in Italia si 1 in Franta.

Trei cetateni romani au murit in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. MAE: Cati romani au fost confirmati pozitiv in strainatate

Trei cetateni romani au decedat in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua surori, in etate, si un barbat, potrivit Digi 24.

COVID-19: Un pavilion al spitalului Victor Babes este deja plin cu pacienti infectati cu noul coronavirus

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca la spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, un pavilion intreg este ocupat de bolnavii de COVID-19. Mai exact, 60 de pacienti ocupa acest pavilion rezervat lor.

COVID-19. Varsta medie a pacientilor romani infectati cu noul coronavirus este 41 ani

Varsta medie a pacientilor infectati cu COVID-19 in Romania este 41 de ani. 50% din acestia sunt femei, 45% barbati, iar 5% sunt copii, informeaza Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

30 de cetateni romani confirmati in strainatate ca fiind infectati cu noul coronavirus

Grupul de comunicare strategica a anuntat, sambata, ca sapte romani au murit ca urmare a infectiei cu noul coronavirus: sase in Italia si unul in Franta.

Politistii din Botosani neaga ca un bebelus de 10 luni prezinta simtome de imbolnavire cu noul coronavirus

Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Botosani a infirmat, miercuri seara, informatia potrivit careia un copil de 10 luni prezinta suspiciuni de infectare cu noul coronavirus. existenta unor suspiciuni de.

Femeie din Uricani infectata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici sunt izolati la domiciliu

O femeie din Uricani a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Alti 15 localnici din oras sunt izolati la domiciliu, sustine primarul Danut Buhaescu.

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus iar cei care nu respecta regulile de carantina sunt arestati Carantina acasa este mesajul care apare.

Suceava: 11 medici de la Spitalul Judetean au fost confirmati cu Covid-19

Un numar de 11 medici de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |11 medici confirmati cu COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava

Biroul de presa al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava a declarat ca 11 medici au fost confirmati cu COVID-19, desi nu prezinta simptome. Cadrele medicale in cauza sunt din sectiile Boli.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )