Libnet.ro
UNICEF

23:00

Angajatii de la uzina Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic pentru o saptamana

Adevărul Adevărul,
Angajatii de la uzina Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic pentru o saptamana

Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, perioada in care angajatii se vor afla in somaj tehnic, din cauza scaderii de vanzari de pe piata auto, anunta reprezentantii companiei. continuă pe Adevărul

Craiova: Angajatii de la uzina Ford intra in SOMAJ TEHNIC.

Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, perioada in care angajatii se vor afla in somaj tehnic, din cauza scaderii de vanzari de pe piata auto, anunta reprezentantii companiei, conform Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis vineri de reprezentantii Ford, productia la uzina din Craiova va fi oprita timp de sapte zile, in luna septembrie. Ca reactie la situatia precara a pietei europene, Ford Romania ajusteaza volumele de productie .

Uzina Ford de la Craiova intrerupe productia

Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, pe fondul vanzarilor in scadere de pe piata auto. In aceasta perioada, angajatii se vor afla in somaj tehnic, anunta Mediafax.

Productia de la uzina Ford de la Craiova, sistata o saptamana in septembrie: Motivul, scaderea vanzarilor de pe piata auto

Angajatii de la uzina Ford de la Craiova se vor afla in somaj tehnic pentru o perioada de sapte zile, pe durata lunii septembrie, perioada in care productia va fi sistata din cauza scaderii de vanzari de pe.

Ford opreste productia in Romania. Angajatii intra in somaj tehnic timp de o saptamana

Fabrica Ford din Craiova va opri productia cateva zile pe luna, incepand din septembrie, din cauza diminuarii cererii de vehicule B-Max pe piata europeana. Circa 4. 000 de angajati ai companiei vor intra in somaj tehnic. Directorul de Resurse Umane al Ford Romania a declarat ca nu vor fi disponibilizari.

Ford opreste temporar productia in Romania. Angajatii intra in somaj tehnic timp de o saptamana

Fabrica Ford din Craiova va opri productia cateva zile pe luna, incepand din septembrie, din cauza diminuarii cererii de vehicule B-Max pe piata europeana. Circa 4. 000 de angajati ai companiei vor intra in somaj tehnic. Directorul de Resurse Umane al Ford Romania a declarat ca nu vor fi disponibilizari.

Fabrica Ford de la Craiova opreste productia pentru o saptamana, cei 4.000 de angajati intra in somaj tehnic

Uzina Ford de la Craiova isi va opri activitatea in septembrie, pentru o saptamana, timp in care cei 4. 000 de angajati vor intra in somaj ethnic. Decizia a fost luata din cauza scaderii cererii de B-Max pe piata europeana.

Nemtii vor construi cea mai mare uzina Mercedes din lume. Investitie de 2 miliarde euro.

Daimler, care detine marca Mercedes, va construi cea mai mare uzina din portofoliul sau. Investitia de doua miliarde euro va fi facuta in China, acolo unde Mercedes se lupta sa-i ajunga din urma pe rivalii de la BMW si Audi, potrivit ANE. Planurile Mercedes au fost dezvaluite, marti, de Hubertus Troska, seful operatiunilor Daimler in China, la o conferinta de presa, la Beijing, potrivit Reuters, citat de ANE. Troska, numit in aceasta functie, in calitate de membru al bordului director Daimler, .

Angajatii din Franta vor plati mai mult la sistemul de pensii

Muncitorii francezi si companiile vor plati mai mult pentru sistemul public de pensii in cadrul mult-asteptatei reforme a sistemului, a anuntat guvernul dupa discutiile cu angajatorii si cu sindicatele. Schimbarile, urmarite indeaproape de presedinte socialist Francois Hollande de 15 luni in functie, au ca scop reducerea marelui deficit din sistemul de pensii care ar putea ajunge la peste 20 de miliarde de euro pana in 2020 daca nu se iau masuri.

11 dintre victimele accidentului din Ungaria vor fi aduse in tara in aceasta noapte

11 dintre victimele accidentului din Ungaria sunt aduse in aceasta noapte in tara. Aeronava militara special dotata pentru urgente medicale este asteptata aterizeze in curand la Aerobaza militara 90 Otopeni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )