Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford opreste productia in Romania. Angajatii intra in somaj tehnic timp de o saptamana

Hotnews Hotnews,
 Ford opreste productia in Romania. Angajatii intra in somaj tehnic timp de o saptamana

Fabrica Ford din Craiova va opri productia cateva zile pe luna, incepand din septembrie, din cauza diminuarii cererii de vehicule B-Max pe piata europeana. Circa 4. 000 de angajati ai companiei vor intra in somaj tehnic. Directorul de Resurse Umane al Ford Romania a declarat ca nu vor fi disponibilizari. continuă pe Hotnews

Ford opreste temporar productia in Romania. Angajatii intra in somaj tehnic timp de o saptamana

Fabrica Ford din Craiova va opri productia cateva zile pe luna, incepand din septembrie, din cauza diminuarii cererii de vehicule B-Max pe piata europeana. Circa 4. 000 de angajati ai companiei vor intra in somaj tehnic. Directorul de Resurse Umane al Ford Romania a declarat ca nu vor fi disponibilizari.

Ford Romania: Angajatii, in somaj tehnic timp de cateva zile pe luna

Fabrica Ford din Craiova va opri productia pentru cateva zile pe luna, incepand de luna urmatoare, din cauza diminuarii cererii de vehicule B-Max pe piata europeana.

Angajatii de la uzina Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic pentru o saptamana

Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, perioada in care angajatii se vor afla in somaj tehnic, din cauza scaderii de vanzari de pe piata auto, anunta reprezentantii companiei.

Fabrica Ford de la Craiova opreste productia pentru o saptamana, cei 4.000 de angajati intra in somaj tehnic

Uzina Ford de la Craiova isi va opri activitatea in septembrie, pentru o saptamana, timp in care cei 4. 000 de angajati vor intra in somaj ethnic. Decizia a fost luata din cauza scaderii cererii de B-Max pe piata europeana.

Craiova: Angajatii de la uzina Ford intra in SOMAJ TEHNIC.

Uzina Ford de la Craiova va intrerupe productia pentru sapte zile, in luna septembrie, perioada in care angajatii se vor afla in somaj tehnic, din cauza scaderii de vanzari de pe piata auto, anunta reprezentantii companiei, conform Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis vineri de reprezentantii Ford, productia la uzina din Craiova va fi oprita timp de sapte zile, in luna septembrie. Ca reactie la situatia precara a pietei europene, Ford Romania ajusteaza volumele de productie .

Complexul Energetic Oltenia a oprit furnizarea de carbune catre RAAN. Minerii de la Husnicioara intra in somaj tehnic

750 de mineri care lucreaza la Mina Husnicioara intra in somaj tehnic pe o perioada de patru zile si risca sa ajunga in concediu fara plata, intrucat Complexul Energetic Oltenia a oprit furnizarea de carbune catre Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Drobeta Turnu Severin din cauza datoriilor de 200 000 000 de lei, potrivit sindicatelor.

Aproape 1.000 de mineri din Mehedinti, in somaj tehnic de la 1 septembrie

Cei 750 de mineri de la Mina Husnicioara din judetul Mehedinti intra in somaj tehnic de la 1 septembrie, pe perioada nedeterminata. Totul dupa ce Complexul Energetic Oltenia a oprit furnizarea de carbune catre.

Peste 700 de mineri din Mehedinti, in somaj tehnic de la 1 septembrie

Cei 750 de mineri de la Mina Husnicioara din judetul Mehedinti intra in somaj tehnic de la 1 septembrie, pe perioada nedeterminata, informeaza Antena3. ro.

Ford intrerupe productia la Craiova pentru 7 zile

Constructorul de masini Ford a decis intreruperea activitatii la fabrica din Craiova pentru sapte zile in septembrie din cauza situatiei precare a pietei europene. Productia va fi mai mica cu 2. 590 de masini B-MAX, avand in vedere ca zilnic sunt.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )