Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

România Liberă România Liberă,
Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m. continuă pe România Liberă

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

VIDEO Sute de mii de cehi cer demisia premierului Andrej Babis in cele mai mari demonstratii antiguvernamentale de la caderea comunismului

Sute de mii de oameni au iesit duminica in strada in Praga pentru a cere demisia premierului Andrej Babis, in cele mai mari demonstratii de strada de la Revolutia de catifea, prin care partidul comunist din Cehoslovacia a pierdut monopulul puterii, relateaza Reuters.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor cu cele mai mari medii

Rezultate Evaluare Nationala 2019Cele mai bune rezultate la Evaluarea Nationala au fost inregistrate in judetele Braila - 87,6% dintre elevi obtinand note peste sau egale cu 5; Cluj - 87,4% si Prahova -.

Congres PSD. Cine sunt liderii din partid care se bat pentru cele mai mari functii

Primele functii din conducerea PSD sunt mai disputate ca niciodata. Daca pentru sefia partidului e, pana acum, doar un singur candidat, Viorica Dancila, pentru presedinte executiv si secretar se vor confrunta cel putin trei persoane pentru fiecare functie.

Cele mai mari nume din domeniul securitatii cibernetice se reunesc la Tel Aviv, in cadrul Cyber Week 2019

Ajuns la a noua editie, evenimentul dedicat securitatii cibernetice se desfasoara la Universitatea din Tel Aviv, si reuneste peste 8000 de participanti din 80 de tari.

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat. Tezaurul de la Pietroasele,.

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus un proiect de lege ce prevede pedepse mai mari pentru frauda la vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus, la Senat, in procedura de urgenta, un proiect care prevede pedepse mai mari pentru fraudarea votului, respectiv pedepsele care sunt in prezent, intre sase luni si 3 ani, marindu-se intre 3 si 10 ani pentru votul multiplu sau cu act de identitate fals, transmite Mediafax.

Cum repari singur masina: cele mai frecvente probleme si solutiile

Cum repari singur masina: exista unele defectiuni care nu necesita neaparat mersul la service. Din fericire, cele mai frecvente probleme pot fi rezolvate chiar de tine. Din pacate, astfel de.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )