Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Antena3 Antena3,
Enigmele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat. Tezaurul de la Pietroasele,. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze Depoul Victoria si sa dea terenul, unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti, Societatii de Transport Bucuresti ca sa-l valorifice

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze depoul din Piata Victoriei si sa mute tramvaiele la depoul din Titan. Terenul ramas liber, aproape 35. 000 mp, va ajunge la Societatea de Transport Bucuresti STB), printr-o majorare de capital. Societatea va decide ce face cu el, respectiv va putea incheia contracte de administrare, asociere in participatiune, parteneriate public private, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Sedintei de Consiliu General de miercuri. Terenul este unul dintre cele mai valoroase din Bucuresti si a fost vanat constant in ultimii 30 de ani de rechinii imobiliari. Transferul de proprietate al unui asemenea bun, al carui pret poate ajunge si la 2500 de euromp fara un plan clar si transparent este controversat si ridica mai multe semne de intrebare.

Digi24: VIDEO. Cazanele Dunarii, in caznele lacomiei. Una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Romania risca sa fie ingropata

O plimbare intr-o zona de o frumusete rapitoare - Cazanele Dunarii - se poate incheia cu o concluzie trista: setea de imbogatire rapida ingroapa zona, cu potential urias pentru turism. Preotii fac afaceri cu ambarcatiuni, iar pensiuni si vile ridicate haotic au inghitit decorul superb. Nu mai este spatiu nici pentru faleza pe care sa se plimbe vizitatorii, nici pentru locuri de agrement. Asa ca in afara de o plimbare pe fluviu, oaspetii nu au ce face. Iar statul da si el lovitura de gratie. Fundul Dunarii este plin de mal in partea romaneasca, motiv pentru care navele de croaziera nu trag la noi, ci arunca ancora pe partea cealalta, la sarbi.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Da, e vorba de nunta Andreei Esca: Marele secret a iesit la iveala...

In urma cu 18 ani, Andreea Esca castiga inca un plus de capital de imagine gratie unuia dintre cele mai importante momente din viata ei: nunta. Cea mai cunoscuta stirista din Romania devenea sotia omului de.

ANUL TRECUT: Tara noastra, cele mai mici preturi la alimente din Europa

Tara noastra avea, anul trecut, cele mai reduse preturi la alimente dintre tarile Uniunii Europene, cu 34,6% mai scazute decat media UE, iar la recreatie si cultura cu 41,6% sub medie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cum repari singur masina: cele mai frecvente probleme si solutiile

Cum repari singur masina: exista unele defectiuni care nu necesita neaparat mersul la service. Din fericire, cele mai frecvente probleme pot fi rezolvate chiar de tine. Din pacate, astfel de.

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m.

Gault Millau 2019: cele mai bune restaurante din Romania au ajuns online

Aseara, a avut loc in Bucuresti lansarea celui de-al doilea ghid Gault Millau in Romania. Primul a fost publicat in 2018 si include cele mai bune restaurante de pe meleaguri mioritice. Ghidul.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune zodii. Nu te pune cu ele!

Fiecare zodie are o doza de nebunie, dar unele exceleaza la acest capitol! Iata care sunt zodiile cele mai nebune din tot zodiacul si de ce: Scorpion Nativul Scorpion are mereu la indemana un ac plin de veni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )