Libnet.ro
UNICEF

15:30

Angajatori de Top: cel mai mare targ de cariere vine la Timisoara

Playtech Playtech,
Angajatori de Top: cel mai mare targ de cariere vine la Timisoara

Cel mai mare targ de joburi din Timisoara, Angajatori de Top, va avea loc vineri si sambata, 18 si 19 martie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment, sunt asteptati peste 4. 500 de profesionisti, studenti si proaspat absolventi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2. 500 de oportunitati de cariera. Printre pozitiile la care angajatorii []. continuă pe Playtech

Cel mai mare vas de croaziera din lume a inceput primele teste pe apa - FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lume, care a primit numele Harmony of the Seas Armonia Marilor), a inceput in aceasta saptamana primele teste pe apa, in vestul Frantei, revenind la santierul unde a fost construita in cursul zilei de duminica, informeaza site-ul gcaptain. com, potrivit News. ro.

[P] 160 de companii si peste 7500 de joburi in cadrul Angajatori de TOP

Primavara este sezonul recrutarilor, iar daca esti in cautarea unui loc de munca, acesta este momentul oportun sa iti gasesti un job sau sa faci o schimbare in cariera. In urmatoarele 2 saptamani am pregatit 2 targuri de cariera care te vor pune fata in fata cu o serie de oportunitati. Este vorba despre cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, care revine in aceasta primavara cu 2 editii fizice, una in Bucuresti si una in Timisoara. Evenimentul din Timisoara, va avea loc vineri si sambata, pe 18-19 martie la Centrul Regional de Afaceri, iar in Bucuresti, saptamana viitoare, pe 25-26 martie la Sala Palatului.

Sore si cel mai mare complex pe care l-a avut

Mai are putin si naste, asa ca Sore are suficient timp sa interactioneze cu fanii ei de pe retelele de socializare.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei clariri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Cel mai mare Mall din Transilvania se extinde cu alte trei cladiri si o investitie de 10 milioane de euro

Coresi Street cum este denumita a doua fata a extinderii va avea trei cladiri care sunt deja in contrusctie si se vor deschide treptat in urmatoarele sase luni.

Afacerea de milioane care a pornit de la un cazan de rachiu si a ajuns cea mai mare fabrica de bauturi spirtoase

Timp de sapte decenii, renumita familie de bancheri Chrissoveloni a detinut cel mai mare grup industrial din judetul Tutova. La Fabrica de Spirt, onestitatea si calitatea erau ingredientele principale care au facut ca pe piata sa ajunga lichioruri fine din portocale si menta iute.

Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Cel mai bun smartphone dual SIM: care telefon ar merita aceste titlu, dupa parerea ta? Samsung Galaxy Note 5? LG G4? Mai jos, itiprezentam principalii 10 candidati la acest titlu. Telefoanele care accepta doua cartele SIM sunt preferate de utilizatori din diverse motive, insa cel mai des, acestia le aleg pentru a evita sa aiba [].

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

A inceput postul Pastelui, cel mai lung din an

Luni a inceput postul Pastelui, cel mai lung din an, care dureaza sapte saptamani. Postul se va incheia pe 30 aprilie, in Sambata Mare, inainte de duminica Pastelui, din 1 mai.

Numarul deceselor prin gripa sezoniera, cu aproape 30 mai mare decat in tot sezonul precedent

Numarul deceselor prin gripa sezoniera intregistrate pana in 6 martie a ajuns la 67, cu aproape 30 mai mare decat cel intregistrat in tot sezonul gripal precedent, cand au fost totalizate 40 de cazuri de deces, arata datele Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) obtinute de News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )