Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Playtech Playtech,
Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Cel mai bun smartphone dual SIM: care telefon ar merita aceste titlu, dupa parerea ta? Samsung Galaxy Note 5? LG G4? Mai jos, itiprezentam principalii 10 candidati la acest titlu. Telefoanele care accepta doua cartele SIM sunt preferate de utilizatori din diverse motive, insa cel mai des, acestia le aleg pentru a evita sa aiba []. continuă pe Playtech

SIF Transilvania, crestere de 4,18%

Actiunile SIF3 Transilvania s-au apreciat cu 4,18%, raportat la moneda euro, in perioada 3-10 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea. Conducerea SIF3 Transilvania propune un dividend brut de 0,02653 lei/actiune din profitul pe anul trecut, adica distribuirea catre actionari a sumei de 57,94 milioane de lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), miercuri.

Constructia de locuinte la nivel national a avut anul trecut cel mai bun an de dupa 2010

Numarul de locuinte finalizate anul trecut in Romania a fost cu 5% mai mare decat cel din 2014, de aproximativ 47. 000 de unitati, nivel care a mai fost depasit doar in 2010, cand au fost ridicate cu aproape 2. 000 de locuinte mai mult, potrivit celor.

Cel mai bun remediu natural impotriva parului gras. Cum se poate prepara in casa o solutie simpla si eficienta

Parul gras nu mai este o problema de nerezolvat. Specialistii ne prezinta cateva metode simple prin care putem scapa de aspectul murdar al podoabei capilare.

Cel mai bun pilot de drone a castigat o avere in Dubai

Desi a fost privit cu o reticenta destul de mare la nivel global, campionatul de pilotat drone se pare ca a fost o manifestare foarte profitabila pentru participanti. E adevarat ca este aproape imposibil sa nu va fi entuziasmat vreodata la interactiunea cu o drona. Aceste gadgeturi zburatoare sunt foarte atractive, iar din cauza faptului [].

VIDEO Florin Andone e cel mai bun marcator roman din strainatate. A reusit un gol de generic pentru Cordoba

Atacantul lui Cordoba, Florin Andone, este cel mai in forma jucator roman din strainatate si inscrie pe banda rulanta.

SIF Banat-Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 2,69%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

Cei mai buni 5 DJ din lume vin, vara aceasta, la Cluj, la cel mai bun festival din Europa

Cei mai buni cinci DJ din lume vor concerta pe aceeasi scena din Romania, in aceasta vara, la Untold. Dimitri VegasLike Mike au anuntat organizatorii ca revin la Cluj si promit sa faca un show de exceptie la cel mai bun festival din Europa, cum a fost declarat Untold. La Cluj vor concerta alti patru faimosi DJ: Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix si Tiesto.

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Pilotatul dronelor, un sport care te poate imbogati. Cat a castigat cel mai bun pilot

Dronele au trecut de la dispozitive de distractie la unele care pornesc competitii internationale. Cea mai importanta a avut premii imense.

Fructul vietii care reduce riscul unui atac de cord. De ce este rodia cel mai bun antioxidant si cata vitamina C contine

Fruct exotic apreciat pentru calitatile sale nutritionale, rodia este unul dintre cei mai buni antioxidanti, fiind considerata un super-aliment. Numita fructul dragostei sau fructul vietii, rodia este bogata in vitamina C, oferind organismului aproximativ 16% din necesarul zilnic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )