Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angajatorul sotiei premierului Tudose, gaura la bugetul de stat de 1,2 milioane de lei

B1 B1,
Angajatorul sotiei premierului Tudose, gaura la bugetul de stat de 1,2 milioane de lei

Sotia premierului Tanase, unul dintre cei mai revoltati PSD-isti ca multinationalele fura taxele de la buget, a fost angajata unei firme care a dat un tun de 2,5 milioane de lei, sustine jurnalistul Catalin. continuă pe B1

Fiul unei consiliere a premierului Tudose, BATAIE CRANCENA intr-un bar

Bataie intr-un bar din Cluj! intre scandalagii, fiul unei consiliere a premierului Mihai Tudose. Baiatul Danei Varga ar fi luat o bataie crancena intr-un local din Gilau de la trei.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei: Mesajul premierului Tudose, potrivit caruia mediul de afaceri este cel care genereaza lipsa de fonduri la buget - profund fals si daunator societatii

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei afirma ca mesajul public lansat de premierul Mihai Tudose conform caruia mediul de afaceri este cel care genereaza lipsa de fonduri la buget pentru scoli, infrastructura sau servicii medicale este unul profund fals si daunator societatii romanesti.

Politic show: Reactia premierului Tudose la decizia Kaufland de a creste salariul brut dupa transferul contributiilor; Prima decizie luata de Sorin Grindeanu, dupa ce parlamentarii care l-au dat afara din Guvern l-au votat presedinte la ANCOM; Putin si T

Cum vor USR, PNL si PMP sa opreasca tendintele de numiri provizorii in functii publice. Aproximativ 60 de senatori si deputati din USR, PNL si PMP au depus o initiativa legislativa prin care vor ca numirile in functii publice, fara concurs, sa fie de. Lacrimile ministrului de Finante, in vremea revolutiei fiscale. Ministrul de Finante a dat explicatii, printre lacrimi, despre efectele revolutiei fiscale declansate ieri de Guvernul Tudose, printr-o ordonanta de urgenta. Ionut Misa crede ca salariile nu vor.

Reactia premierului Tudose la decizia Kaufland de a creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Premierul Mihai Tudose a reactionat, joi seara, la anuntul Kaufland ca preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului, astfel incat angajatii vor avea un salariu net.

Reactia premierului Tudose la decizia Kaufland de a creste salariul brut dupa transferul contributiilor

Premierul Mihai Tudose a reactionat, joi seara, la anuntul Kaufland ca preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului, astfel incat angajatii vor avea un salariu net mai mare, in medie, cu 1,5%.

Reactia Groupe Renault Romania, dupa acuzatiile premierului Tudose de externalizare a profitului: Nu comentam deciziile politice ale autoritatilor

Groupe Renault Romania a precizat miercuri ca nu comenteaza deciziile politice ale autoritatilor, dupa ce a fost acuzat indirect de premierul Mihai Tudose ca externalizeaza profiturile realizate in tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )