Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angel Tilvar: Romania trebuie sa faca parte din nucleul dur al UE

România Liberă România Liberă,
Angel Tilvar: Romania trebuie sa faca parte din nucleul dur al UE

Romania trebuie sa faca parte din nucleul dur al UE, alaturi de cei care vor o Uniune Europeana mai . continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu a decis! Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE

Calin Popescu Tariceanu a confirmat ceea ce a spus si purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, si anume faptul ca s-a decis ca Teodor Melescanu sa nu mai faca parte din ALDE. La sedinta comitetul.

Varujan Vosganian: Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Prin ceea ce a facut, si-a pierdut legitimitatea

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a explicat ca Teodor Melescanu nu mai face parte din ALDE. Daca vrei ca respectivul sa reprezinte ALDE, asta nu se poate, pentru ca potrivit statutului.

VICTOR PONTA, DESPRE FUNCTIA DE COMISAR EUROPEAN: Romania trebuie sa aiba si o propunere de rezerva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca tara noastra ar trebui sa aiba o propunere de rezerva pentru functia de comisar european, in cazul in care cea initiala nu este votata in comisiile din Parlamentul European.

O firma romaneasca lanseaza o platforma web cu servicii digitale antreprenori si IMM, dupa investitii de 4 milioane lei, o parte din bani europeni

Qbis, companie romaneasca infiintata de trei antreprenori in urma cu peste 15 ani, a lansat o platforma web cu servicii digitale de marketing integrate, dedicata antreprenorilor si IMM. Dezvoltarea WebDo s-a realizat in 20 luni de catre o echipa de specialisti IT din Romania, iar investitia necesara a fost de 4 milioane de lei, din care 2. 5 milioane de lei au provenit din fonduri europene din programul de Instrumente Structurale 2014-2020.

Autoarea Harry Potter si-a donat mare parte din avere. Cui a dat banii J. K. Rowling

Rowling, autoarea seriei de succes Harry Potter, a donat 17 milioane de euro pentru cercetari privind scleroza multipla. Banii au ajuns la Clinica pentru Neurologie Regenerativa Anne Rowling din Edinburgh,.

Netanyahu anunta ca va anexa o parte din Cisiordania, daca va castiga alegerile

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anuntat marti ca intentioneaza sa anexeze Valea Iordanului din Cisiordania ocupata, daca va castiga alegerile generale de saptamana viitoare, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )