Libnet.ro
UNICEF

08:00

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca formeaza un cuplu

B1 B1,
Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu au recunoscut ca formeaza un cuplu

Soprana Angela Gheorghiu si contratenorul Cezar Ouatu au recunoscut oficial ca formeaza un cuplu de cateva luni de zile. Cei doi au fost invitati intr-o emisiune tv, unde au vorbit despre relatia lor, soprana. continuă pe B1

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, UN CUPLU dincolo de scena. Vezi ce spun despre relatia lor speciala

Invitati in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, soprana Angela Gheorghiu si contratenorul Cezar Ouatu au vorbit despre sansa de a se cunoaste, atat in muzica, cat si in viata.

Angela Gheorghiu si Cezar Ouatu, despre zvonurile privind o legatura amoroasa: Artistii au sentimente mai puternice

Soprana Angela Gheorghiu a fost invitata joi seara la emisiunea Sinteza zilei difuzata de postul Antena 3, unde a vorbit despre cariera sa, dar si despre controversata participare a lui Cezar Ouatu la Eurovision. in a doua parte a emisiunii, contratenorul a aparut, de asemenea, ca invitat-surpriza.

Soprana Angela Gheorghiu, pe scena alaturi de Andreea Bocelli, la primul spectacol al artistului in Romania

Primul concert Andrea Bocelli in Romania va fi un spectacol de exceptie. Prim-solista de la Coven Garden, romanca Angela Gheorghiu, urca pe aceeasi scena cu artistul italian, la invitatia acestuia. Nu este.

Angela Gheorghiu: Muzicii i-am daruit tot. Am fost singura pentru ca asta a fost o alegere si un destin

Pentru muzica am daruit tot ce inseamna viata particulara, a declarat soprana Angela Gheorghiu, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, care a adaugat ca inca de la varsta de 14.

CTP, atacat si luat in ras de Cezar Ouatu: Daca il descopeream mai devreme, il luam in ...

A venit randul lui Cezar Ouatu sa-l ia in ras pe Cristian Tudor Popescu, despre care a spus ca, daca il descoperea mai devreme, il lua in backing vocal. Eu vreau sa-i spun domnului Popescu ca asa cum dumnealui are un tata Popescu si duce cu mandrie numele asa duc eu cu mandrie numele de Ouatu. Ieri a fost o zi grea pentru ca s-au implinit trei ani de la moartea tatalui meu si pe mine ma jigneste aceasta gluma previzibila cu Ouatu. Asta e numele meu de familie. Eu il respect ca jurnalist si .

Cezar Ouatu ii raspunde lui CTP: Daca stiam de calitatile lui, il luam ca backing vocal la Malmo

Intors in tara dupa experienta de la Eurovision, reprezentantul Romaniei, Cezar Ouatu, a dat piept cu unul dintre cei mai aspri critici ai sai. Dupa ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe.

Cezar Ouatu, lipsit de modestie? Considera ca a avut cea mai buna piesa din istoria participarii Romaniei la Eurovision!

Cezar Ouatu considera ca a avut cea mai buna piesa si cel mai bun show cu care Romania a participat vreodata la Eurovision. Declaratiile sale vin sa jigneasca colegii de breasla care ne-au reprezentat tara anii trecuti, avand rezultate mai bune in clasamentul final. Continue reading .

Mihai Gadea i-a daruit cravata de la gat sopranei Angela Gheorghiu. Vedeti cat de fin il fac pe un barbat sa arate si mai bine

Mihai Gadea i-a daruit celebrei soprane Angela Gheorghiu, in direct, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, cravata pe care o avea la gat, dupa ce aceasta l-a complimentat cu privire.

Angela Gheorghiu, invitata la Sinteza Zilei

In aceasta seara, una dintre cele mai stralucitoare soprane ale lumii, Angela Gheorghiu, este invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. Nu pierde o editie speciala, de la ora 21. 30, la Antena.

Cezar Ouatu, cel mai votat artist de catre publicul italian la Eurovision. Juriul i-a anulat romanului avantajul

Desi a fost cel mai votat artist de catre publicul italian la Eurovision, strangand 23,20% dintre voturile din Italia, juriul i-a anulat luiCezar Ouatu acest avantaj, potrivit cifrelor publicate pe.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )