Libnet.ro
UNICEF

07:16

ANGELA MERKEL: 130 de miliarde de euro pentru relansarea economica a Germaniei pentru 2020 si 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANGELA MERKEL: 130 de miliarde de euro pentru relansarea economica a Germaniei pentru 2020 si 2021

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav lovita de pandemia de COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Germania: Un nou pachet de 130 de miliarde de euro pentru economie ridica ajutorul financiar la aproape 1.000 de miliarde

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav afectata de criza sanitara.

PSD: Relansarea economica este Planul ZERO al Guvernului VID

Social-democratii ii acuza pe liberali ca nu isi tin promisiunile si ca nu au niciun plan pentur relansarea economica.

Angela Merkel denunta uciderea lui George Floyd: Rasismul e un lucru teribil. Societatea americana e foarte polarizata

Cancelarul german Angela Merkel a denuntat joi uciderea afro-americanului George Floyd de de catre politisti si rasismul care loveste, potrivit ei, o societate americana foarte polarizata, informeaza AFP.

Comisia Europeana ajuta Romania cu 3,3 miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutorare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei circa.

LA FINALUL LUNII MAI: Rezervele valutare la BNR au crescut la 35,64 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut la 35,64 miliarde euro, de la 33. 15 miliarde euro la 30 aprilie 2020, conform cifrelor comunicate de banca.

Cele 28 de masuri propuse de PSD pentru relansarea economiei

Programul PSD cuprinde 28 de masuri economice si sociale pe termen scurt si mediu pentru repornirea economiei, protejarea locurilor de munca, protejarea puterii de cumparare si stimularea economiei.

Fermierii si pescarii din UE vor primi in plus 24,5 miliarde de euro ca sa fie mai verzi

Comisia Europeana va majora cu 24,5 miliarde euro finantarile pentru a sprijini femierii si pescarii din UE pentru a deveni mai verzi.

8 miliarde de lei pentru sustinerea companiilor mari; programul poate fi operational in maximum o saptamana

Plafonul alocat programului de sustinere a companiilor mari este de 8 miliarde de lei, cu efect de multiplicare in economie de aproape 28 de miliarde de lei, acesta urmand sa fie operational in trei saptamani, maximum o luna, a anuntat, joi seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern. Citu: Romania va depune o garantie de 393 de milioane de euro pentru Programul SURE si va putea accesa 5 miliarde.

Ministrul maltez al economiei ar fi platit 350.000 de euro pentru asasinarea unei jurnaliste

O suma de 350. 000 de euro ar fi primit asasinul jurnalistei Daphne Caruana Galizia de la fostul ministru maltez al Economiei, a marturist luni, in fata instantei, martorul din acest dosar, Melvin Theuma, conform Agerpres.

intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale

Proiectul intitulat Observatorul European al mass-mediei digitale EDMO), finantat de UE cu 2,5 milioane de euro, si-a inceput activitatea luni. Proiectul va contribui la o mai buna intelegere a actorilor relevanti, vectorilor, instrumentelor, metodelor, dinamicilor de diseminare, obiectivelor prioritare si impactului dezinformarii asupra societatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )