Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania: Un nou pachet de 130 de miliarde de euro pentru economie ridica ajutorul financiar la aproape 1.000 de miliarde

B1 B1,
Germania: Un nou pachet de 130 de miliarde de euro pentru economie ridica ajutorul financiar la aproape 1.000 de miliarde

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav afectata de criza sanitara. continuă pe B1

ANGELA MERKEL: 130 de miliarde de euro pentru relansarea economica a Germaniei pentru 2020 si 2021

Cancelarul german, Angela Merkel, a anuntat miercuri seara un plan de relansare de 130 de miliarde de euro pentru anii 2020 si 2021 destinat sa stimuleze economia tarii grav lovita de pandemia de COVID-19.

Comisia Europeana ajuta Romania cu 3,3 miliarde de euro pentru atenuarea efectelor pandemiei

Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutorare a Romaniei in valoare de 16 miliarde de lei circa.

LA FINALUL LUNII MAI: Rezervele valutare la BNR au crescut la 35,64 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) au crescut la 35,64 miliarde euro, de la 33. 15 miliarde euro la 30 aprilie 2020, conform cifrelor comunicate de banca.

inca un plan de relansare economica in Germania: Reduceri de TVA, alocatie de 300 de euro pentru fiecare copil si subventie de 6.000 de euro pentru masini electrice

Germania va desfasura un plan economic de relansare de 130 de miliarde de euro ce prevede, printre altele, reducerea temporara a TVA, o alocatie de 300 de euro pentru fiecare copil, noi ajutoare pentru firmele in dificultate si o subventie de 6. 000 de euro pentru achizitia de masini electrice.

8 miliarde de lei pentru sustinerea companiilor mari; programul poate fi operational in maximum o saptamana

Plafonul alocat programului de sustinere a companiilor mari este de 8 miliarde de lei, cu efect de multiplicare in economie de aproape 28 de miliarde de lei, acesta urmand sa fie operational in trei saptamani, maximum o luna, a anuntat, joi seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa sedinta de Guvern. Citu: Romania va depune o garantie de 393 de milioane de euro pentru Programul SURE si va putea accesa 5 miliarde.

Fermierii si pescarii din UE vor primi in plus 24,5 miliarde de euro ca sa fie mai verzi

Comisia Europeana va majora cu 24,5 miliarde euro finantarile pentru a sprijini femierii si pescarii din UE pentru a deveni mai verzi.

Nou fond de investitii european, de 80 milioane euro, pentru startup-uri IT

Startup-urile de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii european, lansat, miercuri, de firma de investitii C4 Ventures.

intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale

Proiectul intitulat Observatorul European al mass-mediei digitale EDMO), finantat de UE cu 2,5 milioane de euro, si-a inceput activitatea luni. Proiectul va contribui la o mai buna intelegere a actorilor relevanti, vectorilor, instrumentelor, metodelor, dinamicilor de diseminare, obiectivelor prioritare si impactului dezinformarii asupra societatii.

Ministrul maltez al economiei ar fi platit 350.000 de euro pentru asasinarea unei jurnaliste

O suma de 350. 000 de euro ar fi primit asasinul jurnalistei Daphne Caruana Galizia de la fostul ministru maltez al Economiei, a marturist luni, in fata instantei, martorul din acest dosar, Melvin Theuma, conform Agerpres.

Comisia Europeana doneaza 300 de milioane de euro pentru efortul Gavi de imunizare a populatiei

Se vor dona 300 de milioane EUR in favoarea Gavi, alianta pentru vaccinuri, in perioada 2021-2025. Aceasta suma va contribui la imunizarea a 300 de milioane de copii din intreaga lume si va finanta constituirea de rezerve de vaccinuri utile in cazul epidemiilor de boli infectioase, transmite un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )