Libnet.ro
UNICEF

06:00

Angela Merkel avertizeaza ca situatia in Germania devine foarte grava si cere un lockdown mai dur

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel avertizeaza ca situatia in Germania devine foarte grava si cere un lockdown mai dur

Angela Merkel avertizeaza ca situatia privind pandemia de Covid este foarte grava in Germania, tara inregistrand aproape 13. 000 de cazuri in doar 24 de ore. Cancelarul cere masuri de lockdown mai dure, sustinand ca restrictiile din prezent nu sunt suficiente pentru a trece peste iarna, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Angela Merkel avertizeaza ca Germania are nevoie de un lockdown mai dur

Liderii germani s-au pronuntat luni in favoarea unor masuri mai stricte de reducere a raspandirii noului coronavirus, la cateva zile dupa ce tara a inregistrat cel mai mare numar de morti raportati intr-o si.

Angela Merkel da vestea sumbra in Germania. Se intampla acum cu sute de mii de romani

Angela Merkel vine cu o veste sumbra in Germania. Cancelarul aduce avertizari foarte grave. Ce cere oficialul pentru indreptarea situatiei si care sunt sugestiile care ar trebui sa se puna in aplicare primele? Decalaratiile oficiale. Angela Merkel, ingrijorata de situatia din Germania. Ultimele cerinte ale oficialului Angela Merkle vine cu noi declaratii despre situatia din .

Cancelarul Angela Merkel a cerut un nou calendar pentru masurile restrictive pentru stoparea pandemiei

Cancelarul Angela Merkel a cerut un nou calendar pentru masurile menite sa stopeze raspandirea cazurilor de coronavirus si care ar urma sa intre in vigoare inainte de Craciun. intr-o intalnire a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )