Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Merkel cere tarilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

B1 B1,
Angela Merkel cere tarilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar. Aceasta a declarat ca masurile de pana acum sunt insuficiente, relateaza The. continuă pe B1

Merkel cere liderilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, transmite publicatia Financial Times.

Merkel cere liderilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar.

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german, relateaza Financial Times, potrivit Mediafax. Criza financiara mondiala a dus la o reformare a reglementarilor pe aproape toate segmentele sistemului financiar, de la instrumentele derivate la necesarul de capital al bancilor. Am planificat sa reglementam fiecare centru .

Merkel cere liderilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german, relateaza Financial Times.

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,.

Angela Merkel, primita cu huiduieli in toata Europa, inclusiv in Germania

Radu Tudor a prezentat la Punctul de intalnire declaratia cancelarului german, Angela Merkel, criticata dur din toate partile. La Bucuresti, doamna Merkel a repetat mecanic ce a spus si in Grecia si anume.

Leonard Orban: Comisia Europeana cere noi reglementari pe achizitii publice si pe conflicte de interese ca sa deblocheze plati

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat, dupa vizita de vineri la Bruxelles, ca oficiali ai Comisiei Europene au solicitat Guvernului, pentru a debloca platile pe programele presuspendate, noi masuri de reglementare privind achizitiile publice si conflictele de interese, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )