Libnet.ro
UNICEF

13:45

Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Antena3 Antena3,
Angela Merkel cere celor mai mari economii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german,. continuă pe Antena3

Angela Merkel cere tarilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar. Aceasta a declarat ca masurile de pana acum sunt insuficiente, relateaza The.

Merkel cere liderilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, transmite publicatia Financial Times.

Merkel cere liderilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar.

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german, relateaza Financial Times, potrivit Mediafax. Criza financiara mondiala a dus la o reformare a reglementarilor pe aproape toate segmentele sistemului financiar, de la instrumentele derivate la necesarul de capital al bancilor. Am planificat sa reglementam fiecare centru .

Merkel cere liderilor din G20 noi reglementari in sectorul financiar

Cancelarul german Angela Merkel cere celor mai mari economii ale lumii din G20 sa promoveze noi reglementari in sectorul financiar, masurile intreprinse pana acum fiind insuficiente, in opinia oficialului german, relateaza Financial Times.

Angela Merkel, primita cu huiduieli in toata Europa, inclusiv in Germania

Radu Tudor a prezentat la Punctul de intalnire declaratia cancelarului german, Angela Merkel, criticata dur din toate partile. La Bucuresti, doamna Merkel a repetat mecanic ce a spus si in Grecia si anume.

Castelul Bran, inclus intr-un top al celor mai inspaimantatoare zece destinatii de Halloween

Castelul Bran a fost inclus intr-un top al celor mai inspaimantatoare zece destinatii de Halloween, realizat de un site turistic, alaturi de alte locuri celebre pentru istorii terifiante precum Hollywood si.

Cel mai vechi oras din Europa, descoperit langa Romania

Arheologii au descoperit,in apropiere de Varna, ruinele unui oras pe care il considera drept cel mai vechi din Europa, avand peste 7. 000 de ani vechime, transmite CNN. Ruinele celui mai vechi oras din Europa,.

Un computer Apple de colectie ar putea deveni cel mai scump calculator din lume

Unul dintre primele computere lansate de compania Apple, functional si in zilele noastre si echipat cu toate accesorile originale, ar putea fi cel mai scump calculator din lume. Acesta va fi scos la licitatie in.

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va disponibiliza 10.000 de angajati la nivel mondial

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, va desfiinta aproximativ 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, scrie Bloomberg. Decizia vine ca urmare a restrangerii activitatilor de trading, multe dintre concedieri.

Cea mai mare banca din Elvetia va desfiinta 10.000 de locuri de munca la nivel mondial

UBS, cea mai mare banca din Elvetia, va desfiinta pana la 10. 000 de locuri de munca la nivel mondial, dintr-un total de 63. 250, mai ales din cauza restrangerii activitatilor de trading, a declarat o sursa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )