Libnet.ro
UNICEF

05:45

Angela Merkel, dupa summitul G7: Vremea in care ne puteam baza unii pe altii aproape s-a incheiat

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel, dupa summitul G7: Vremea in care ne puteam baza unii pe altii aproape s-a incheiat

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca vremea in care ne puteam baza pe deplin unii pe altii aproape s-a incheiat, intr-o aparenta aluzie la relatia dintre Europa si SUA, relateaza AFP si DPA, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Vremea in care ne puteam baza unii pe altii e aproape incheiata

Cancelarul german Angela Merkel a catalogat drept aproape incheiata vremea in care increderea prevala, intr-o aparenta aluzie la relatiile dintre Europa si Statele Unite, puse la grea incercare in timpul turneului efectuat de presedintele american Donald Trump in Europa, scrie AFP.

Proteste violente dupa summitul G7

Mai multe sute de manifestanti antiglobalizare au protestat sambata dupa-amiaza, sub inalta securitate, la Giardini-Naxos, la poalele dealului Taormina din Sicilia, unde s-a incheiat summitul G7,.

Angela Merkel socheaza Europa: Nu ne mai putem baza pe America lui Trump

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica ca vremea in care ne puteam baza pe deplin unii pe altii aproape s-a incheiat, intr-o aparenta aluzie la relatia dintre Europa si SU.

Proteste violente dupa summitul G7 din Sicilia

Cateva sute de manifestanti antiglobalizare au protestat sambata dupa-amiaza, sub inalta securitate, la Giardini-Naxos, la poalele dealului Taormina din Sicilia, unde s-a incheiat summitul G7, relateaza AFP. Russia Today afirma ca protestul a degenerat in violente.

Angela Merkel, nemultumita de negocierile din cadrul G7: Discutiile au fost extrem de dificile, ca sa nu spun complet nesatiscatoare

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca discutiile liderilor G7 privind clima nu au fost deloc satisfacatoare, citeaza AFP, potrivit Agerpres.

Angela Merkel considera ca Statele Unite nu mai sunt un partener pe care se poate baza

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, nu mai vede in Statele Unite un partener pe care se poate baza, relateaza Die Zeit, adaugand ca atitudinea sefei Executivului de la Berlin vine ca urmare a Summitului G7 din Taormina, Italia, reuniune care a dezamagit-o.

Donald Trump se va decide asupra Acordului de la Paris saptamana viitoare; Angela Merkel: Negocierile pentru clima nesatisfacatoare

Donald Trump a anuntat pe Twitter ca va lua o decizie privind sustinerea sau nu a Acordului pentru clima de la Paris saptamana viitoare. Intre timp, cancelarul german Angela Merkel a declarat, la incheierea summitului G7 din Sicilia, ca dezbaterea.

Summitul G7 - Merkel: Negocierile pentru clima, nesatisfacatoare/ Trump se va decide asupra Acordului de la Paris saptamana viitoare

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca va lua o decizie privind sustinerea sau nu a Acordului pentru clima de la Paris saptamana viitoare. Intre timp, cancelarul german Angela Merkel a declarat, la incheierea summitului G7 din Sicilia, ca dezbaterea privind schimbarea climatica a fost foarte nesatisfacatoare, notand ca SUA au fost complet izolate in refuzul de a-si exprima clar sustinerea fata de lupta impotriva incalzirii globare.

Efectele alegerii lui Trump si a Brexitului. Angela Merkel: Uniunea Europeana nu se mai poate baza pe Statele Unite si Marea Britanie. Trebuie sa ne luam destinul in propriile maini

Sosirea lui Donald Trump in Europa, in cadrul primului sau turneul extern in care a participat la summitul NATO de la Bruxelles si pentru intalnire G7, lasa deja primele semne. Angela.

Sorin Grindeanu, prima reactie dupa publicarea numelor persoanelor care au vizitat arhiva SIPA: Desecretizarea este necesara. Tudorel Toader a facut primul pas (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a avut o prima reactie publica dupa ce Ministerul Justitiei a publicat joi numele persoanele care au avut acces la arhiva SIPA. Seful guvernului a afirmat ca ceea ce a facut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )