Libnet.ro
UNICEF

19:15

Angela Merkel socheaza Europa: Nu ne mai putem baza pe America lui Trump

Antena3 Antena3,
Angela Merkel socheaza Europa: Nu ne mai putem baza pe America lui Trump

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica ca vremea in care ne puteam baza pe deplin unii pe altii aproape s-a incheiat, intr-o aparenta aluzie la relatia dintre Europa si SU. continuă pe Antena3

Efectele alegerii lui Trump si a Brexitului. Angela Merkel: Uniunea Europeana nu se mai poate baza pe Statele Unite si Marea Britanie. Trebuie sa ne luam destinul in propriile maini

Sosirea lui Donald Trump in Europa, in cadrul primului sau turneul extern in care a participat la summitul NATO de la Bruxelles si pentru intalnire G7, lasa deja primele semne. Angela.

Angela Merkel considera ca Statele Unite nu mai sunt un partener pe care se poate baza

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, nu mai vede in Statele Unite un partener pe care se poate baza, relateaza Die Zeit, adaugand ca atitudinea sefei Executivului de la Berlin vine ca urmare a Summitului G7 din Taormina, Italia, reuniune care a dezamagit-o.

Angela Merkel: Vremea in care ne puteam baza unii pe altii e aproape incheiata

Cancelarul german Angela Merkel a catalogat drept aproape incheiata vremea in care increderea prevala, intr-o aparenta aluzie la relatiile dintre Europa si Statele Unite, puse la grea incercare in timpul turneului efectuat de presedintele american Donald Trump in Europa, scrie AFP.

Angela Merkel, dupa summitul G7: Vremea in care ne puteam baza unii pe altii aproape s-a incheiat

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca vremea in care ne puteam baza pe deplin unii pe altii aproape s-a incheiat, intr-o aparenta aluzie la relatia dintre Europa si SUA, relateaza AFP si DPA, potrivit Agerpres.

Donald Trump se va decide asupra Acordului de la Paris saptamana viitoare; Angela Merkel: Negocierile pentru clima nesatisfacatoare

Donald Trump a anuntat pe Twitter ca va lua o decizie privind sustinerea sau nu a Acordului pentru clima de la Paris saptamana viitoare. Intre timp, cancelarul german Angela Merkel a declarat, la incheierea summitului G7 din Sicilia, ca dezbaterea.

Angela Merkel, nemultumita de negocierile din cadrul G7: Discutiile au fost extrem de dificile, ca sa nu spun complet nesatiscatoare

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca discutiile liderilor G7 privind clima nu au fost deloc satisfacatoare, citeaza AFP, potrivit Agerpres.

Premierul Canadei a dat-o pe spate pe Angela Merkel cu sosetele sale. Cum a aparut Justin Trudeau la summitul NATO de la Bruxelles (FOTO)

Premierul Canadei este recunoscut pentru pasiunea sa pentru sosete. Acesta s-a afisat in mai multe randuri la evenimente cu sosete speciale. La fel a facut si la reuniunea summitului NATO de la Bruxel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )