Libnet.ro
UNICEF

19:00

Angela Merkel este impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel este impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun

Cancelarul Angela Merkel s-a aratat impotriva planurilor unor guverne regionale din Germania de a lasa hotelurile deschise de Craciun, avertizand ca exista riscul ca pandemia de Covid-19 sa se inrautateasca, noteaza Reuters, care citeaza surse din interiorul unei videoconferinte care a avut loc luni. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel a facut anuntul oribil. E oficial, sute de mii de romani sufera!

Angela Merkel a facut un anunt teribil pentru sute de mii de romani. Ce se intampla si care sunt declaratiile oficialului? Cancelarul german vine in prim-plan cu o veste teribila. Angela Merkel, anunt crunt. Declaratiile oficiale ale cancelarului german Angela Merkel a venit cu noi vesti despre situatia in care se afla Germania. Cancelarul a .

Ludovic Orban si Angela Merkel, discutie despre situatia post-electorala din Republica Moldova. Ce au convenit premierul Romaniei si cancelarul Germaniei

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, 27noiembrie, o convorbire in format de videoconferinta cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, alaturi de care a realizat siun schimb de vederi cu privire la.

Angela Merkel sprijina Planul de Dezvoltare al Romaniei. Ce a discutat cancelarul Germaniei cu premierul Ludovic Orban

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a avut o convorbire in sistem de videoconferinta cu cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, vineri, 27 noiembrie, iar in cadrul discutieiau fost trecute in.

Intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si Planul European de Relansare Economica, discutate de premierul Ludovic Orban si Angela Merkel intr-o videoconferinta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avut in cursul zilei de vineri o discutie, in regim de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate de cei doi in data de 27.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )