Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle

Playtech Playtech,
Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle. Vestile nu sunt deloc bune in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Cati morti de covid a inregistrat Germania in ultimele 24 de ore, cititi in randurile de mai jos. Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce . continuă pe Playtech

Germania ar putea prelungi lockdown-ul pana la 15 februarie. Sedinta tensionata intre Angela Merkel si premierii landurilor germane. Situatia scolilor, in centrul divergentelor

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, efectueaza marti o intalnire in sistem de videoconferinta cu premierii celor 16 landuri germane, intr-o sedinta in care sunt analizate masurile nationale pentru.

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament

George Simion a facut anuntul neasteptat. Ce a decis liderul AUR in Parlament. Ce se intampla cu Alianta pentru Unirea Romanilor, cititi in articolul de mai jos. AUR a facut anuntul neasteptat. Ce legi va sustine George Simion in Parlament George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) a facut anuntul la care nu se .

Enigma Angela Merkel. A fost casatorita de doua ori, este mama vitrega, iar sotul actual e poreclit Fantoma de la Opera

Doar la casele regale mai vedem domnii atat de longevive ca ale ei. Cu toate acestea, anul acesta ne pregatim sa ne despartim de cancelarul german Angela Merkel, dupa nu mai putin de 15 ani de mandat.

Cand apare noul sezon din Las Fierbinti. Anuntul oficial al Pro TV

S-a aflat cand apare noul sezon din Las Fierbinti. Anuntul oficial al Pro TV. De cand va putea fi vazut noul sezon al indragitului serial, citeste in articolul de mai jos. PRO TV a facut marele anunt, asteptat de milioane de romani. Cand incepe un nou sezon din Las Fierbinti Televiziunea din Pache Protopopescu a .

Cand se redeschid cinematografele, restaurantele si barurile. Traian Berbeceanu a facut anuntul zilei

Traian Berbeceanu vine cu un anunt pe care romanii il asteapta deja de o buna perioada. Cand ar urma sa se redeschida cinematografele, restaurantele si barurile? Ce trebuie sa ia la cunostinta oamenii? Anunt important: cand se redeschid cinematografele, restaurantele si barurile? Incidenta cazurilor de COVID-19 a scazut pentru prima data sub 3 la mia .

Mihai Sora a facut anuntul despre vaccinul anti-covid. Reactii imediate ale admiratorilor

Filozoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, a publicat, recent, pe contul sau de socializare un mesaj legat de vaccinarea anti Covid-19. Ce tranmite filozoful prin intermediul mesajului postat? De cand a aparut pandemia de Covid-19 in Romania, celebrul filozof si scriitor, Mihai Sora a transmis mai multe mesaje prin intermediul retelelor de socializare.

Germania prelungeste carantina pana la jumatatea lunii februarie. Angela Merkel: A sosit momentul in care trebuie sa luam masuri pentru prevenire

Germania prelungeste carantina pana la jumatatea lunii februarie, pentru a preveni raspandirea COVID-19, in special a mutatiilor si noilor tulpini provenite din Africa de Sud si Marea Britanie. Restaurantele,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )