Libnet.ro
UNICEF

20:00

Angela Merkel indeamna UE sa adopte o strategie comuna cu privire la China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel indeamna UE sa adopte o strategie comuna cu privire la China

Angela Merkel a indemnat statele membre ale Uniunii Europene UE) sa-si puna de acord politicile fata de China, avertizand cu privire la efectele dezastruoase ale faptului de a actiona singure in aceasta perioada de tensiuni cu privire la drepturile omului si tehnologii in domeniul telecomunicatiilor, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Merkel indeamna UE sa adopte o strategie comuna cu privire la China

Angela Merkel a indemnat miercuri statele membre ale Uniunii Europene UE) sa-si puna de acord politicile fata de China, avertizand cu privire la efectele dezastruoase ale faptului de a actiona singure in aceasta perioada de tensiuni cu privire la drepturile omului si tehnologii in domeniul telecomunicatiilor, relateaza AFP.

Merkel indeamna ca europenii sa se puna in acord privind China si tehnologia 5G

Angela Merkel a indemnat miercuri statele membre UE) sa-si puna de acord politicile fata de China,.

Angela Merkel pledeaza pentru o pozitie comuna europeana fata de China si tehnologia 5G

Cancelarul german Angela Merkel a pledat miercuri pentru o pozitie comuna a tarilor membre UE privind China si implementarea retelelor de telefonie mobila 5G. Unul din cele mai mari pericole este ca state.

ANGELA MERKEL: NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece

NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece, a declarat cancelarul german Angela Merkel reiterandu-si angajamentul de a creste bugetul german al Apararii si subliniind ca este importanta pastrarea Turciei in Alianta Nord-Atlantica, relateaza The Associated Press.

Cancelarul Angela Merkel: Mentinerea NATO este de o importanta suprema pentru Germania

Mentinerea NATO este de o importanta suprema pentru Germania, a afirmat cancelarul Angela Merkel, miercuri, in contextul in care presedintele Frantei, Emmanuel Macron, afirmase anterior ca NATO este in.

NYT dezvaluie o discutie dura intre Angela Merkel si Emmanuel Macron privind NATO

Un purtator de cuvant al Angelei Merkel a respins luni dezvaluiri ale ziarului american The New York Times NYT) cu privire la o discutie dura, la inceputul lui noiembrie, intre cancelarul german si presedintele francez Emmanuel Macron pe tema NATO, insa a recunoscut diferente de abordare intre cele doua tari, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )