Libnet.ro
UNICEF

20:00

ANGELA MERKEL: NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANGELA MERKEL: NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece

NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece, a declarat cancelarul german Angela Merkel reiterandu-si angajamentul de a creste bugetul german al Apararii si subliniind ca este importanta pastrarea Turciei in Alianta Nord-Atlantica, relateaza The Associated Press. continuă pe Ziarul Bursa

Cancelarul Angela Merkel: Mentinerea NATO este de o importanta suprema pentru Germania

Mentinerea NATO este de o importanta suprema pentru Germania, a afirmat cancelarul Angela Merkel, miercuri, in contextul in care presedintele Frantei, Emmanuel Macron, afirmase anterior ca NATO este in.

Angela Merkel pledeaza pentru o pozitie comuna europeana fata de China si tehnologia 5G

Cancelarul german Angela Merkel a pledat miercuri pentru o pozitie comuna a tarilor membre UE privind China si implementarea retelelor de telefonie mobila 5G. Unul din cele mai mari pericole este ca state.

Angela Merkel indeamna UE sa adopte o strategie comuna cu privire la China

Angela Merkel a indemnat statele membre ale Uniunii Europene UE) sa-si puna de acord politicile fata de China, avertizand cu privire la efectele dezastruoase ale faptului de a actiona singure in aceasta perioada de tensiuni cu privire la drepturile omului si tehnologii in domeniul telecomunicatiilor, relateaza AFP.

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro din atribuirea licentelor 5G

Franta vrea sa obtina cel putin 2,17 miliarde euro 2,40 miliarde dolari) in urma procedurii de licitatie pentru atribuirea de licente 5G, a anuntat duminica Agnes Pannier-Runacher, adjunctul ministrului Economiei. Suma este semnificativ mai mare decat cea recomandata anterior de Autoritatea de Reglementare in Telecomunicatii Arcep), transmite Reuters, conform Agerpres.

CUTREMUR in Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si peste 650 sunt raniti

Zeci de oameni din orasul Thumanestau pe strada de ieri dimineata, dupa ce au ramas fara locuinte, in urma cutremurului de 6,4 care a zguduit Albania. Cel putin 24 de oameni au murit si pes.

Noul bilant al cutremurului din Albania: Cel putin 21 de morti si peste 600 de raniti

Bilantul victimelor cutremurului de 6,4 magnitudine care s-a produs, marti, in Albania, creste de la o ora la alta. Cel putin 21 de persoane au murit si peste 600 au fost ranite, potrivit celor mai noi.

Teroare la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de persoane, spitalizate dupa o scurgere de gaz

Incident grav la o scoala din Rusia! Cel putin 40 de copii si un adult au fost spitalizati, luni, in urma unei scurgeri de gaz la o scoala din centrul Rusiei. Gazul provenea de la o statie de.

FOTO VIDEO Congo: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa Cel putin 23 de morti

Cel putin 23 de persoane au murit duminica dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit la decolare intr-o zona rezidentiala din Goma, in estul Republicii Democrate Congo, relateaza AFP.

NYT dezvaluie o discutie dura intre Angela Merkel si Emmanuel Macron privind NATO

Un purtator de cuvant al Angelei Merkel a respins luni dezvaluiri ale ziarului american The New York Times NYT) cu privire la o discutie dura, la inceputul lui noiembrie, intre cancelarul german si presedintele francez Emmanuel Macron pe tema NATO, insa a recunoscut diferente de abordare intre cele doua tari, relateaza AFP.

Guardian: Angela Merkel trebuie sa plece - spre binele Germaniei si al Europei

Daca Germania este inima Europei, ea este acum inima relaxata a unui om de afaceri bine hranit, care se odihneste pe canapea dupa un pranz prea bogat. Spre binele Europei si spre propriul bine al Germaniei, inima asta trebuie sa bata ceva mai iute, potrivit The Guardian, citat de Rador.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )