Libnet.ro
UNICEF

16:00

Angela Merkel: UE nu intentioneaza deocamdata sa impuna noi sanctiuni economice Rusiei

B1 B1,
Angela Merkel: UE nu intentioneaza deocamdata sa impuna noi sanctiuni economice Rusiei

Uniunea Europeana nu are in vedere deocamdata sa impuna noi sanctiuni economice Rusiei, a declarat marti Angela Merkel. Cancelarul german a evocat posibilitatea extinderii listei cu oficialii ucraineni prorusi. continuă pe B1

Angela Merkel: UE nu are in plan, deocamdata, sa impuna noi sanctiuni economice Rusiei

Angela Merkel a evocat posibilitatea extinderii listei cu oficialii ucraineni prorusi vizati de sanctiuni europene. in afara de aceasta, nici o noua sanctiune economica nu este prevazuta pentru moment, a afirmat cancelarul german, intr-o conferinta de presa, la Berlin.

Angela Merkel: UE nu prevede adoptarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana nu planuieste deocamdata adoptarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei, a precizat marti cancelarul german Angela Merkel, in contextul deteriorarii situatiei din estul Ucrainei in urma alegerilor organizate de rebelii separatisti,.

Joe Biden avertizeaza: Rusia se expune unor noi sanctiuni. Este crucial sa isi respecte angajamentele

Vicepresedintele american Joe Biden a avertizat Rusia, luni, ca se va expune unor sanctiuni suplimentare daca nu isi va respecta angajamentele privind retragerea trupelor si a materialului din regiunile estice.

Joe Biden: Rusia risca noi sanctiuni

Rusia risca sanctiuni suplimentare daca nu isi retrage trupele si materialul militar din regiunile estice ale Ucrainei, a declarat vicepresedintele american Joe Biden.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )