Libnet.ro
UNICEF

21:00

Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

B1 B1,
Angela Merkel invita Franta si Italia la Berlin, dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE

Cancelarul german Angela Merkel si-a anulat vizita de luni la Moscova in urma referendumului din Marea Britanie. Merkel va avea in schimb o intrevedere cu presedintele Frantei, Francois Hollande,. continuă pe B1

Reactii dupa votul din Marea Britanie: Extremistii cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana (VIDEO)

Liderii partidelor extremiste si nationaliste din Europa cer referendumuri privind iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana. Astfel de mesaje vin din Franta, Italia sau Olanda, informeaza B1 TV. Prima care a.

BREXIT. Angela Merkel are incredere in forta UE

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa ramana unita in urma rezultatului referendumului din Marea Britanie. Uniunea Europeana este suficient de.

BREXIT. Angela Merkel: UE va avea o abordare calma, indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie

Uniunea Europeana va trebui sa aiba o abordare calma indiferent de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat joi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, conform site-ului agentiei AP, citat de Mediafax.

Cancelarul Angela Merkel, mesaj inainte de referendumul pentru Brexit

Cancelarul german Angela Merkel a vorbit miercuri, cu o zi inaintea referendumului, despre Brexit, afirmand ca isi doreste ca Marea Britanie sa nu paraseasca Uniunea Europeana, arata.

Iohannis, reactie dupa votul britanicilor: Romania si UE pot sa iasa intarite din aceasta criza. Marea Britanie va ramane un partener foarte improtant pentru Romania, dar nu va avea statut privilegiat in relatia cu UE (VIDEO)

Atat Romania, cat si Uniunea Europeana vor putea iesi intarite din aceasta criza, a declarat Klaus Iohannis dupa consultarile avute la Palatul Cotroceni cu Premierul, Guvernatorul BNR si.

BREXIT. China reactioneaza dupa votul din Marea Britanie

Ministerul chinez de Externe a afirmat vineri ca respecta alegerea poporului britanic dupa ce Regatul Unit a votat joi pentru iesirea din Uniunea Europeana, relateaza agentia Reuters. O Europa prospera.

FOTO. BREXIT. Internautii britanici fac haz de necaz pe Twitter, dupa votul pentru iesirea din UE

Internautii britanici au comentat pe Twitter decizia de a parasi Uniunea Europeana, dupa 43 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )