Libnet.ro
UNICEF

12:30

Angela Merkel: Va fi nevoie de 'cinci ani sau mai mult' pentru a depasi criza euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel: Va fi nevoie de

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat azi, in timpul unei reuniuni a partidului sau la Sternberg, ca va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza din zona euro, relateaza AFP, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel: Va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza euro

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat sambata, in timpul unei reuniuni a partidului sau la Sternberg est), ca va fi nevoie de cinci ani sau mai mult pentru a depasi criza din zona euro, relateaza AFP.

Un STUDIU arata ca femeile care SE LASA DE FUMAT pana la 40 de ani traiesc mai mult.

Femeile care renunta la fumat inainte de a implini varsta de 40 de ani traiesc in medie cu noua ani mai mult, afirma autorii unui studiu realizat pe un esantion de peste un milion de fumatoare. Renuntand la fumat inainte de varsta de 40 de ani, femeile pot sa traiasca cu noua ani mai mult decat cele care continua sa fumeze, chiar daca speranta de viata a fostelor fumatoare ramane inferioara sperantei de viata a femeilor care nu au fumat niciodata, afirma autorii acestui studiu, potrivit .

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire pe 16 noiembrie la Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel vor avea o intrevedere pe 16 noiembrie la Moscova pentru consultari germano-ruse, a anuntat vineri, intr-un comunicat, oficiali de la Kremlin,.

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni la Moscova, in 16 noiembrie

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel se vor intalni pe 16 noiembrie la Moscova pentru consultari germano-ruse, a anuntat azi Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP, relateaza sursele de presa.

Cristian Sima, interzis cinci ani pe piata de capital

Autorizatia WBS Romania, retrasa * Anca Bunea, interdictie cinci ani pe piata de capital * CNVM a depistat neinregistrarea unor operatiuni derulate prin conturile bancare, ceea ce a determinat raportarea unor solduri incorecte Cristian Sima a primit interdictia de a mai desfasura activitati pe piata de capital timp de cinci ani, potrivit unei decizii a CNVM.

Banca Angliei a facut erori majore in estimari, in ultimii cinci ani

Capacitatea Bancii Angliei de a face estimari a scazut in ultimii cinci ani, avand ca rezultat erori mari, iar conducerea institutiei ar trebui sa investigheze motivele acestor deficiente, se arata intr-un raport al unui evaluator independent, transmite Bloomberg, conform Mediafax.

Cristian Sima, interzis pe piata de capital, pentru cinci ani

Comisia a pus lacat pe WBS Romania, pentru ca societatea nu isi evidentia in contabilitate operatiunile prin conturile din strainatate * Raportari incorecte privind soldurile societatii Cristian Sima are interzis pentru cinci ani pe piata locala de capital, dupa ce ancheta CNVM la WBS Romania a scos la iveala nereguli grave in activitatea societatii, unde brokerul fusese presedinte-director general pana la 26 aprilie 2011.

Wizz Air va transporta cu 200.000 de pasageri mai mult, in 2013

Cel mai mare operator low-cost din tara noastra, Wizz Air, estimeaza un numar de 1,7 milioane de pasageri transportati anul urmator, cu 200. 000 de persoane mai mult fata de acest an, prognoza facuta de oficialii Wizz Air fiind anuntata in urma introducerii a trei noi destinatii care vor pleca din Capitala.

Romani vs americani: cine cheltuieste mai mult de Halloween? Costume care ajung la 1 mil. dolari

Sarbatoarea de Halloween a devenit tot mai populara in Romania de-a lungul ultimilor ani, iar odata cu ea si costumele ale caror preturi se apropie foarte mult de variantele din SUA. In medie, americanii cheltuiesc 80 de dolari 280 lei) pentru.

Leul, in topul monedelor europene care s-au depreciat cel mai mult in 2012

Dinarul sarbesc a marcat cea mai mare depreciere fata de Euro 6,8%) in primele zece luni din 2012, urmat de leul moldovenesc cu 5,5% si, de leul romanesc cu o scadere de 5,3%; in ceea ce priveste monedele din UE, leul ramane singura moneda care s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )