Libnet.ro
UNICEF

14:45

Angela Merkel, prima reactie dupa discursul lui Macron: Larg consens intre Franta si Germania privind viitorul Europei

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel, prima reactie dupa discursul lui Macron: Larg consens intre Franta si Germania privind viitorul Europei

Exista un larg consens intre Germania si Franta in privinta viitorului Europei, a afirmat joi cancelarul german Angela Merkel, cu putin timp inaintea unei reuniuni bilaterale la Tallinn cu presedintele francez Emmanuel Macron, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Merkel, prima reactie dupa discursul lui Macron

Cancelarul german Angela Merkel a declarat joi ca exista un larg consens intre Germania si Franta in privinta viitorului Europei. Afirmatia a fost facuta cu putin timp inaintea unei reuniuni bilaterale la Tallinn cu presedintele francez Emmanuel Macron.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila si-a iesit din pepeni in direct

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, in cadrul unei emisiuni de radio, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Andreea Raicu a postat un mesaj de suflet pe pagina sa.

Andreea Raicu, prima reactie dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct: Fii recunoscator...

Dupa ce Tudor Chirila i-a luat apararea in direct, Andreea Raicu a avut o reactie inedita pe pagina sa de Facebook. Artistul s-a enervat in timpul unui interviu, la un post de radio, dupa ce.

Rovana Plumb, prima reactie dupa ce dosarul sau a ajuns in Parlament: Este un atac pentru destabilizarea statului de drept

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a declarat joi, dupa ce si-a studiat dosarul trimis de procurori Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ca nu a incalcat legea si ca dosarul.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa atacul lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat la atacul dur lansat de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a criticat PSD. Nu vorbesc. A vorbit presedintele destul. A venit suparat din.

Avocatul lui Gabriel Sandu, prima reactie dupa denuntul anului: Este disperat(VIDEO)

Avocatul lui Gabriel Sandu, Daniel Chitic, a vorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre motivele pentru care fostul ministru a depus un denunt la DNA.

Elena Udrea, prima reactie dupa denuntul lui Gabriel Sandu: Este o frustrare. E suparat si incearca sa arunce in toata lumea

Elena Udrea spune ca denuntul facut de Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicatiilor in guvernarea PDL, este o frustrare deoarece este unul dintre putinii care au si fost condamnati in dosarul Microso.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Angela Merkel: Romania e un promotor al consolidarii proiectului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis luni un mesaj de felicitare cancelarului Angela Merkel, dupa ce aceasta a castigat alegerile generale de duminica, potrivit unui comunicat.

Angela Merkel a castigat, cu 33% din voturi, al patrulea mandat de cancelar

ACTUALIZARE 10:32 Rezultatele definitive ale alegerilor parlamentare din Germania Conservatorii lui Angela Merkel - care a obtinut al patrulea mandat de cancelar - au obtinut o victorie mult mai redusa decat se astepta, in urma alegerilor legislative nationale de ieri, marcate de o ascensiune a dreptei nationaliste, potrivit AFP care prezinta rezultatele definitive. *ACTUALIZARE 07:21 Merkel: Este o provocare extraordinara ------- Conservatorii din CDU/CSU, Uniunea Crestin-Democrata, partidul condus de cancelarul Angela Merkel, si-au asigurat un al patrulea mandat consecutiv in fruntea Guvernului de la Berlin, in urma alegerilor legislative desfasurate ieri in Germania, castigand alegerile cu 32,5% din voturi, indica exit-pollurile, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )