Libnet.ro
UNICEF

10:15

Angela Merkel primeste un ultimatum din partea aliatei sale bavareze CSU

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel primeste un ultimatum din partea aliatei sale bavareze CSU

Adeptii politicii dure din cadrul blocului conservator al cancelarului federal Angela Merkel i-au dat sefei Executivului de la Berlin un ultimatum de doua saptamani pentru a gasi o solutie europeana in privinta problemei migratiei, relateaza AFP si dpa. continuă pe Adevărul

Germania: Ultimatum pentru Angela Merkel cu privire la migranti

Aripa dreapta a coalitiei guvernamentale in Germania intentioneaza sa-i prezinte luni un ultimatum cancelarului Angela Merkel, impunandu-i sa restranga primirea migrantilor la frontiere, intrucat in absenta acestei masuri tara va intra intr-o grava criza politica, informeazaAgerpres, care citeaza AFP.

Un membru al Grupului Bilderberg o sfatuieste pe Angela Merkel sa demisioneze imediat

Reputatul profesor de istorie Niall Ferguson a acordat recent un interviu cotidianului german Die Welt, unde spune, nici mai mult nici mai putin, ca Angela Merkel trebuie sa demisioneze imediat. Vocea sa are o greutate aparte in cadrul elitei intelectuale din Vest, fapt recunoscut inclusiv prin invitatia de a participa la intalnirile anuale ale Grupului Bilderberg din 2016, 2017 si 2018. in 2016, profesorul Ferguson a participat si la Forumul de la Davos.

Angela Merkel isi mentine pozitia in disputa cu ministrul ei de interne pe tema imigratiei si cere o solutie europeana

Imigratia este o problema ce necesita o solutie europeana, a insistat sambata cancelarul german Angela Merkel, refuzand sa faca vreun pas inapoi in disputa pe acest subiect cu aliatii ei conservatori bavarezi care ii ameninta existenta coalitiei.

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR care a acuzat presiuni din partea unui consilier prezidential: Eu l-am votat pe presedinte. Nu am votat niciodata cu PSD/ Noi suntem pusi acolo sa aparam Constitutia

Petre Lazaroiu, judecator CCR, care a acuzat presiuni din partea Cotroceniului prin consilierul prezidential Simina Tanasescu spune ca i-a transmis acesteia ca judecatorii CCR sunt pusi sa apere Constitutia, nu sa faca jocuri politice, iar legat de optiunile sale politice, l-a votat pe Iohannis.

Germania: Dreapta bavareza ii impune lui Merkel un ultimatum de doua saptamani in cazul crizei migrantilor

Aliatii de dreapta ai cancelarului german Angela Merkel au dat luni un ultimatum de doua saptamani pentru negocierea unei solutii europene la provocarile legate de criza migratorie, in lipsa caruia ministrul de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )