Libnet.ro
UNICEF

13:00

Angela Merkel, reactie dupa ce Donald Trump a spus ca va distruge Coreea de Nord

Antena3 Antena3,
Angela Merkel, reactie dupa ce Donald Trump a spus ca va distruge Coreea de Nord

Germania si Statele Unite ale Americii sunt in dezacord in legatura cu modul de gestionare a crizei cu Phenianul, a declarat miercuri cancelarul german Angela Merkel, condamnand amenintarea. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Kim Jong-Un dupa ce Donald Trump l-a amenintat cu distrugerea totala

Seful diplomatiei de la Phenian a comparat amenintarile cu razboiul formulate de Donald Trump la adresa Coreii de Nord cu latratul unui caine si a lasat sa se inteleaga ca tara sa nu.

Iranul ameninta SUA cu actiuni dureroase, dupa ce Donald Trump a acuzat regimul islamist de la Teheran ca sustine terorismul

Iranul ameninta Statele Unite cu reactii dureroase, dupa discursul rostit de presedintele Donald Trump la reuniunea Adunarii Generale ONU, avertizeaza Mohammad Ali Jafari, comandantul Gardienilor Revolutiei iraniene.

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie. Putem distruge total Coreea de Nord

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

Tensiuni fara precedent intre Donald Trump si Kim Jong-Un. Trump: Acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, este intr-o misiune sinucigasa

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea totala in cazul unui atac lansat de Phenian

Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, in fata ONU, ca va distruge in totalitate Coreea de Nord, un regim viciat, in cazul unui atac lansat de Phenian, relateaza AFP. Trump a avertizat, in primul sau discurs in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, se lanseaza intr-o misiune sinucigasa.

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu distrugerea in cazul unui conflict

Presedintele american, Donald Trump, a avertizat marti, in discursul rostit la ONU, ca va distruge Coreea de Nord in cazul in care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va.

Donald Trump: Stare de catastrofa in Puerto Rico. Locuitorii vor avea parte de inundatii

Donald Trump, presedintele SUA, a spus ca Puerto Rico se confruntap cu o stare de catastrofa naturala dupa ce a fost lovit miercuri de uraganul Maria. Presedintele Donald Trump a anuntat ieri starea de.

Angela Merkel, aproape de al patrulea mandat. Portretul Doamnei de Fier a Europei

Doamna de Fier a Europei este apropae de al patrulea mandat. Angela Merkel are un avans considerabil in sondaje in fata rivalului Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului.

Sondaj. Angela Merkel este considerata cel mai competent candidat la postul de cancelar, cu patru zile inainte de alegeri

Cancelarul Angela Merkel se bucura de increderea germanilor in ceea ce priveste capacitatile sale de politician, indica un sondaj de opinie realizat de institutul Emnid.

Fostul sef de campanie al lui Donald Trump cere o investigatie, dupa ce ar fi fost interceptat de Guvern

Paul Manafort, fostul sef de campanie al presedintelui american Donald Trump, solicita Departamentului de Justitie american sa investigheze dezvaluirea CNN conform careia ar fi fost supravegheat in baza unor ordine secrete ale Justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )